Ado

AdoWie oog heeft voor topdesign en duurzaamheid, komt vanzelf terecht bij de interieurstoffen van Ado. Sfeervolle gordijnen en vitrages waarbij iedereen zich thuis voelt. Maar ook als het om veiligheid gaat, is Ado de specialist bij uitstek. Onze collectie projectstoffen voldoet aan de strengste veiligheidseisen zoals deze wettelijk zijn bepaald voor onder andere hotels en openbare ruimtes. Dat is een veilig idee voor iedereen.

De veilige finishing touch

Ado creëert een omgeving waarin mensen zich prettig voelen. Thuis in de eigen woning en in openbare gelegenheden zoals hotels, ziekenhuizen, conferentieruimtes, theaters en kantoren. Met raamdecoratie die gezien mag worden. En die door haar isolerende en brandvertragende werking de finishing touch in brandpreventie vormt. Ado: ook voor een veilige stijl van wonen.

Zekerheid in kwaliteit

Interieurstoffen van ADODe intensieve samenwerking tussen onze designers en onze afdeling productonderzoek en ontwikkeling laat zien dat mooi en vellig prima samengaan. Het resultaat: soepel vallende vitrages in talloze structuren, schitterende kleurschakeringen en dessins. Interieurstoffen die een waardevolle bijdrage leveren aan de veiligheid van bezoeker en gebruiker.

Innovatief is het “Ado zeker garen”. Vitrages en overgordijnen die niet alleen verduisterend en geluiddempend zijn, maar ook gericht zijn op brandbeveiliging. De materialen zijn duurzaam brandvertragend, branden en smeulen niet na en de rookontwikkeling is minimaal. De producten van Ado voldoen daarmee aan de hoogste normen van brandpreventie.

Bij Van Giersbergen Interieurprojecten werken we dan ook met trots samen met het merk Ado en de bijbehorende interieurstoffen.