Forbo marmoleum – linoleum en pvc vloeren

forbo-marmoleumForbo vloeren, ook wel Forbo Flooring genoemd, is wereldleider in linoleum. Vanuit de Zaanstreek ontwikkelen, produceren en verkopen ze Forbo vloeren. Forbo is de grootste linoleumproducent ter wereld en heeft meer dan honderd jaar ervaring. Forbo vloeren is onderdeel van de internationale Forbo Groep.

Productontwikkeling en innovatie

Bij Forbo staat productontwikkeling en innovatie hoog in het vaandel. Dit is de basis van het kwalitatief hoogwaardige assortiment Forbo marmoleum, linoleum en pvc vloeren. Forbo besteedt veel aandacht aan het uitkiezen van kleuren en dessins. De ontwerpers van Forbo laten zich inspireren door natuurlijke materialen, texturen, kunst en natuur. Er wordt continu aan productverbetering en –vernieuwing gewerkt, waardoor de Forbo marmoleum, linoleum en pvc vloeren altijd volgens de laatste trends en technieken zijn ontwikkeld.

Forbo Flooring produceert diverse marmoleum en linoleum designs onderverdeeld in diverse collecties zoals marmoleum Real, Fresco, Vivace, Striato, Graphic, Piano, Concrete.

Diverse PVC vloerbedekkingen maken deel uit van het leveringsprogramma, zoals: Sure Step vinyl, een hoogwaardige antislip vloerbedekking in meerdere gradaties.

Allura projectvinyl in diverse tegel- en stroken uitvoeringen met uitgebreide keuzemogelijkheden in hout of natuursteen uitvoeringen met verschillende maatvoeringen.

Wenst u extra informatie over Forbo vloeren? Neem dan contact met ons op.

Meer foto’s van Forbo