InterfaceFLOR

tapijttegels-interfaceflorInterfaceFLOR is ‘s werelds grootste ontwerper en fabrikant van tapijttegels. InterfaceFLOR is een divisie van Interface Inc. en richt zich op de productie en verkoop van modulair tapijt en daaraan gerelateerde diensten. Het hoofdkantoor is gevestigd in Atlanta in de Verenigde Staten.

Uitvinding van het tegeltapijtconcept

Het tegeltapijtconcept is bijna 50 jaar geleden door Heuga uitgevonden. Sinds de jaren ’80 is Heuga onderdeel van InterfaceFLOR. Sindsdien is het modulaire vloerenconcept verder ontwikkeld door InterfaceFLOR.

InterfaceFLOR voert naast de InterfaceFlor range ook de FLOR by Heuga producten. Daarnaast voeren we het verhoogde vloerensysteem Intercell om in de moderne werkplekomgeving kabeloplossingen te bieden.

 

interfaceFlor tapijttegelsBinnen Europa heeft InterfaceFLOR productielocaties in Craigavon, Noord-Ierland; Halifax, West Yorkshire en Scherpenzeel, Nederland. Onze verkoopkantoren zijn in de meeste Europese landen te vinden.

InterfaceFLOR: in 2020 een volledig duurzaam bedrijf

Het beleid van InterfaceFLOR is er al sinds 1994 op gericht om door middel van design en innovatie in 2020 een volledig duurzaam bedrijf te zijn zoals vastgelegd in de Mission Zero. Wij streven ernaar om zelfs een herstellende bijdrage aan het milieu te kunnen leveren.