Vloerbedekking voor projectvloeren

vloerbedekking voor projectvloerenVloerbedekking is er in vele soorten en maten. Er is zelfs zoveel keuze dat het lastig kan zijn om de juiste vloer uit alle soorten projectvloerbedekking te kiezen voor uw ruimte. Dit ligt geheel aan het gebruik van de vloer. Van Giersbergen Interieurprojecten helpt u graag bij het kiezen van de juiste vloerbedekking voor uw projectvloeren.

Bij het kiezen van de projectvloerbedekking kunt u kijken naar duurzaamheid, kwaliteit, milieuvriendelijk materiaal en/of de vloer gemakkelijk te reinigen is. Bij iedere vloersoort horen specifieke eigenschappen; antislip waarden, antistatische eigenschappen, slijtweerstand, kleurechtheid, brandvertragende eigenschappen, bureaurolstoelbestendig.

Meerdere soorten projectvloerbedekking

Van Giersbergen Interieurprojecten biedt meerdere soorten projectvloeren aan. Een PVC vloer, PVC woodstroken, vinyl, linoleum, marmoleum, tapijt of tapijttegels.

Wilt u meer informatie over verschillende soorten projectvloerbedekking van Van Giersbergen Interieurprojecten? Dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

onze diensten vloerbedekking
linolium vloer