Projecttapijt

vloerbedekking - tapijtTapijtvloerbedekking is in vele soorten en uitvoeringen leverbaar. Van particulier tot projectmatig gebruik is een uiteenlopend scala aan projecttapijt mogelijk. In de projecttapijt sector spelen diverse kwaliteitseisen een grote rol zoals: doelmatigheid, lichtechtheid, antistatisch, bureaustoelbestendig, brandvertragend e.d.

Projecttapijt is leverbaar in baanvorm op 200 of 400 cm breed of in de vorm van tapijttegels. Tapijt in banen dient altijd volledig verlijmd te worden.

Ook bij tapijt is de ondervloer belangrijk

grasgroen projecttapijtBij renovatie cq. vervangingswerkzaamheden speelt de conditie van de ondervloer een grote rol. Wanneer geëgaliseerd moet worden, dient de ruimte ontruimd te worden. In de praktijk levert dit vaak problemen op zoals tijdsduur, tijdelijke verhuizing e.d. Een keuze in tapijttegels kan hierbij uitkomst bieden. De ondervloer kan een stuk minder kritisch benaderd worden. Egalisatiewerkzaamheden zijn bij vervangingswerkzaamheden d.m.v. tapijttegels in de regel namelijk niet noodzakelijk. Een klein werkgebied is voor ons toereikend voor het verleggen van tapijttegels.

Met onze uitgebreide ervaring hebben wij diverse projecten in projecttapijt en tapijt(tegels) gerealiseerd. Wij kunnen tevens alle verhuisactiviteiten van het bestaande meubilair uitvoeren d.m.v. onze specifieke verhuismiddelen zoals bureauheffers, diepladers e.d.

Tapijttegels kunnen in dezelfde legrichting verlegd worden, waardoor er een kamerbreed effect optreedt.