Vloer egaliseren

projecten egaliseren van vloerenEen vloer egaliseren lijkt een eenvoudige discipline, maar de praktijk wijst uit dat dit een specialisme is. Met onze 50 jaar ervaring hebben wij veel kennis in huis voor wat betreft het egaliseren van een vloer en renovatievloeren.

Belangrijke criteria voor het egaliseren van uw vloer

Diverse criteria zijn belangrijk voor het egaliseren van uw vloer. De samenstelling van de ondervloer (hout, zandcement, anhydrit, monoliet beton e.d.) is bepalend welke materialen benodigd zijn om vloeregalisatie werkzaamheden uit te voeren.

Een vloer egaliseren begint met een grondige inspectie van de ondergrond zoals blijvend droog, druk- en vormvast en vrij van verontreinigingen. Op basis van de bevindingen wordt een geschikte milieuvriendelijke voorstrijk toegepast eventueel in combinatie met een vochtscherm (indien noodzakelijk)

Geëgaliseerde vloer van uitstekende kwaliteit

vloeren egaliserenVloeren egaliseren worden door ons uitgevoerd d.m.v. hoogwaardig projectmatig geschikte self-levelling egaline met een hoog vloeiend vermogen.
Een hoog vloeiend vermogen bepaalt uiteindelijk de kwaliteit van het geëgaliseerde vloeroppervlak in combinatie met de druksterkte.

Vloeren egaliseren is een specialisme in combinatie met ondergrond voorbereidingen zoals: sleuven, scheuren en grote diepe gaten uitvullen. Voor harde vloerbedekkingen hanteren wij de stelregel: altijd egaliseren zodat een zo’n goed mogelijk optisch en esthetisch resultaat gerealiseerd wordt.

Voor een goede vloerrenovatie en het laten egaliseren van uw vloer bent u bij ons aan het juiste adres.