Projectstoffering voor kantoren

Het interieur van uw kantoor is medebepalend voor het imago van uw organisatie. Met onze vakkennis, oplossingen en ideeën zijn we in staat een inspirerende en veilige werkomgeving te creëren. Tevens helpen wij u graag bij het uitvoeren van renovatiewerkzaamheden voor de vloer van uw kantoor. Inclusief meubeltransporten met professionele verhuisapparatuur.

Kantoorvloeren

In de praktijk worden zowel harde als textiele kantoorvloerbedekking toegepast in kantoorruimtes. Kantoorvloeren moeten vaak gebruiksvriendelijk, duurzaam en makkelijk te onderhouden zijn. Wij bieden verschillende mogelijkheden zoals linoleum, PVC en tapijtuitvoeringen.

Scheidingswanden kantoor

Systeem- of scheidingswanden op kantoor zijn vaak functioneel en esthetisch. Met het nieuwe werken kwam ook een moderne projectstoffering om de hoek kijken. De kantoorruimte heeft weer kleur en is voorzien van duurzame materialen. De wanden zijn ideaal voor werkplekken en zalen.

Kantoorvloeren

Scheidingswanden kantoor

Zonwering voor kantoren

Op een plek waar veel beeldschermen staan kan zonlicht hinderlijk zijn. Met de juiste binnenzonwering hoeft u zich geen zorgen te maken over storend zonlicht of ondraaglijke temperaturen op de werkvloer. Zonwering draagt bij aan een fijne werkomgeving.

Projectgordijnen voor kantoren

Voor bedrijven, openbaren gebouwen en projecten levert Van Giersbergen Interieurprojecten praktische oplossingen voor projectgordijnen. Gordijnen zijn licht- en zonwerend en bieden een stukje privacy. Wij hebben gordijnen voor ieder raam in uw kantoor.

Scroll naar boven