Vloerbedekking voor projectvloeren

Al 60 jaar lang installeren we in eigen beheer vloeren van hoogwaardige kwaliteit. Dagelijks houden wij ons bezig met het vakkundig adviseren, leveren en installeren van projectvloeren door heel Nederland. U heeft ruime keuze in harde- en zachte vloerbedekking van topmerken.

Neem contact op →

Linoleum / Marmoleum vloeren

Linoleum is een harde vloerbedekking, ook wel bekend onder de merknaam Marmoleum. Deze vloer staat bekend om de veelzijdige toepasbaarheid, duurzaamheid en sterkte. Van Giersbergen Interieurprojecten installeerde linoleum al eerder bij scholen, ziekenhuizen en kantoren.

Meer informatie

PVC vloeren

Een PVC vloer is samengesteld uit kunststoffen en is in meerdere uitvoeringen leverbaar. ESD vloeren, antislipvloeren en een vloer met sanitaire plintuitvoering zijn mogelijk. Voor praktisch elke ruimte is een geschikte PVC vloer te vinden. PVC is slijtvast, krasvrij en onderhoudsvriendelijk.

Meer informatie

Vinyl vloeren

Voor ieder project vindt u een passende vinyl vloer bij Van Giersbergen Interieurprojecten. Deze vloerbedekking is in twee groepen in te delen: homogeen en heterogeen projectvinyl. Het verschil is het aantal lagen die het product vormen. Vinyl is in diverse maatvoeringen en kleuren leverbaar.

Meer informatie

Flotex vloeren

Flotex is een sterke, duurzame vloerbedekking met akoestische comfort kwaliteiten. De zeer hoge slipvastheid is een uniek kenmerk van deze vloer. Door het compacte oppervlak is de vloer te reinigen als een vlakvloer. Flotex is goed toepasbaar voor scholen, kantoren, en de gezondheidszorg.

Meer informatie

Rubber vloeren

Rubber vloerbedekking is een zeer slijtvaste en flexibele vloerafwerking. Onze merken rubber vloeren zijn in diverse uitvoeringen leverbaar. Specifieke eisen zoals geluidsisolatie, antistatisch, brandvertragend, anti-slip, kunnen worden gerealiseerd. Wij zorgen voor een naadloze installatie.

Meer informatie

Tapijt vloeren

Bent u op zoek naar projecttapijt voor uw kantoor? Van Giersbergen Interieurprojecten levert hoge kwaliteit projecttapijt en tapijttegels voor de zakelijke markt. Wij werken op basis van diverse kwaliteitseisen, zoals: toepasbaarheid, antistatisch, bureaustoelbestendig en brandvertragend.

Meer informatie
Scroll naar boven