Cleanroom inrichting • GMP ruimte

Cleanrooms komen voor in bijvoorbeeld ziekenhuizen, laboratoria en de farmaceutische industrie. Aan de werkomgeving zijn speciale eisen en voorwaarden verbonden. Van Giersbergen Interieurprojecten werkt volledig volgens de GMP eisen voor cleanrooms.

Neem contact op →

Cleanroom vloeren

De inrichting van cleanrooms vraagt om hoogwaardige materialen met eigenschappen. Dat begint al bij een cleanroom vloer, inclusief sanitaire plint. De vloeren zijn hygiënisch en blijvend mooi. Ideaal voor branches waar een schone ruimte nodig is. Ook leveren wij antistatische (ESD) vloeren.

Cleanrooms met sanitaire plint

Bij Van Giersbergen Interieurprojecten is het ook mogelijk om voor een cleanroom met sanitaire plint te kiezen. Dit is een plint met een holle hoek die beter schoon te houden is dan andere plinten en dus belangrijk is bij de complete inrichting van een cleanroom.

Cleanroom inrichting

Cleanroom inrichting

Onze specialisten denken graag met u mee over de volledige inrichting van uw cleanroom. Op het gebied van projectinrichting is veel mogelijk. Zo helpen wij u met een passende keuze voor raamdecoratie en flexibele wandsystemen. Altijd van hoge kwaliteit en in eigen beheer geplaatst.

 Meer informatie? 

Neem contact op →
Scroll naar boven