Projectstoffering onderwijs

Wij plaatsen gordijnen, systeemwanden en vloeren voor onderwijsinstellingen door heel Nederland. Onze jarenlange ervaring en expertise in de onderwijsbranche zorgt ervoor dat wij vraag en aanbod naadloos op elkaar kunnen aansluiten. Op basis van uw wensen en ideeën zullen wij een passend voorstel doen waarin duurzaamheid, functionaliteit en stijl in perfecte harmonie zijn.

Vloeren voor scholen

Van Giersbergen Interieurprojecten heeft ruime kennis over het juist inrichten van de leeromgeving op basisscholen en hogescholen. Schoolvloeren krijgen veel te verduren en moeten daarom slijtvast en duurzaam zijn. Harde vloerdekkingen hebben daarin de voorkeur, zoals linoleum en PVC. Voor vloeren in schoollokalen, sportzalen en kantines zijn diverse productuitvoeringen mogelijk.

Kantinevloer

Vloeren voor kantines moeten vaak aan enkele voorwaarden voldoen: onderhoudsvriendelijk, krasvast en een lange levensduur. Hygiënische en allergiewerende omgevingen vindt u ook wel eens terug bij kantines. Wij inventariseren graag de wensen en zorgen voor een passend resultaat.

Zonwering voor scholen

Scholen hebben profijt bij een behaaglijk binnenmilieu. Zonwering helpt bij het minimaliseren van zonlicht en in de temperatuurregeling. Wij bieden ruime keuze in kleuren, materialen, breedte en uitvoeringen. Dat betekent zonwering op maat voor optimale lichtwering en warmtewering.

Scheidingswand scholen

Systeemwanden of scheidingswanden zijn ideaal voor schoolgebouwen. Deze wanden kunnen namelijk functionele geluiddemping in een grote ruimte realiseren en kabels en leidingen zijn zo weggewerkt. Diverse afwerkingen mogelijk, volledig in lijn met de rest van het interieur.

Projectgordijnen voor scholen

Ons uitgebreide assortiment projectgordijnen voldoet aan hoge kwaliteitsnormen en is brandvertragend. Met de installatie van projectgordijnen creëren we een veilige leeromgeving in scholen. Paneelgordijnen, verduisteringsgordijnen, vouwgordijnen behoren tot de mogelijkheden.

Projectstoffering voor het onderwijs

Scroll naar boven