Projectstoffering

Van Giersbergen Interieurprojecten renoveert en installeert vloerbedekkingen voor allerlei toepassingen en branches. Wij zijn gespecialiseerd in harde vloeren zoals linoleum en PVC. Voor de totale projectinrichting van uw kantoor, cleanroom of productiehal bent u bij ons aan het juiste adres. Naast vloeren verzorgen wij o.a. de plaatsing van raambekleding en systeemwanden.

Neem contact op →

Cleanroom inrichting

Cleanrooms komen voor in bijvoorbeeld ziekenhuizen, laboratoria en de farmaceutische industrie. Aan de werkomgeving zijn speciale eisen en voorwaarden verbonden. Van Giersbergen Interieurprojecten werkt volledig volgens de GMP eisen voor cleanrooms.

Meer informatie

Projectvloeren

Al 60 jaar lang installeren we in eigen beheer vloeren van hoogwaardige kwaliteit. Dagelijks houden wij ons bezig met het vakkundig adviseren, leveren en installeren van projectvloeren door heel Nederland. U heeft ruime keuze in harde- en zachte vloerbedekking van topmerken.

Meer informatie

Vloeren egaliseren

Vloeren egaliseren komt veel voor bij renovatieprojecten. Een goede voorstrijk en de juiste producten zorgen voor een duurzaam eindresultaat. Spoedaanvragen waarbij de ondervloer droogt in slechts twee uur zijn mogelijk. Wij zorgen voor de best mogelijke basis voor uw nieuwe vloer.

Meer informatie

Systeemwanden

Systeemwanden zijn voor diverse toepassingen inzetbaar en in elke branche. Bekabelingen en leidingen kunnen eenvoudig worden weggewerkt en u ben verzekerd van uitstekende geluidsisolatie. Deze flexibele wandsystemen kunnen volledig aan uw eisen aangepast worden.

Meer informatie
Scroll naar boven