Projectstoffering sportzalen

Sportzalen zijn functioneel ingericht en hebben vaak een open karakter. De specialisten van Van Giersbergen Interieurprojecten weten waar ze op moeten letten en geven vakkundig advies. Ruimtes waarin wordt gesport hebben behoefte aan sterke en duurzame materialen die onderhoudsarm zijn. Wij stemmen alle elementen af voor een ruimte waarin sporters zich thuis voelen.

Sportvloeren

Vloeren in sportzalen vragen om extra geluidsdemping. De gebruiksintensiteit is hoog en de eigenschappen van het product moet hierop aansluiten. Naast functionaliteit speelt sfeer ook een belangrijke rol. Met het toevoegen van kleuren, belijningen en patronen wordt elke sportvloer uniek.

Scheidingswand sporthal

Gymzalen en sporthallen hebben veelal beschikking over diverse ruimtes. Maatwerk is onze standaard en biedt de oplossing voor vrijwel alle ontwerpvereisten. Wij leveren onze praktische systeemwanden ook in en rondom de sportzaal voor optimaal gebruik van de ruimte.

Fitness vloer

Sportvloer

Zonwering voor sportzaal

Sporten in een behaaglijke en schone omgeving heeft de voorkeur. Een ruimte waarin veel gesport wordt moet daarnaast goed geventileerd zijn. Warmte buitenhouden in de zomer en isoleren in de winter. Binnenzonwering helpt daarbij. Samen met u creëren we een passende ambiance.

Projectgordijnen voor sportzaal

Naast binnenzonwering kunt u ook kiezen om uw gym- of sportzaal te voorzien van projectgordijnen. Tevens kunt u kiezen voor verduisteringsgordijnen. Wij hebben een groot assortiment van brandvertragende stoffen. Levering en plaatsing gebeuren enkel door specialisten.

Scroll naar boven