Home > Isolerende Gordijnen

Isolerende gordijnen: mooi en functioneel

Gordijnen houden het daglicht tegen en bepalen de sfeer in ruimtes. Dat zijn al belangrijke eigenschappen voor uw hotel, conferentieruimte of kantoor, maar heeft u al eens stil gestaan bij de isolerende werking van gordijnen? In een ruimte met gordijnen is er minder warmteverlies. Gordijnen werken tevens geluiddempend. In elke sector zijn er andere redenen om voor isolerende gordijnen te kiezen.

Isolerende gordijnen Van Giersbergen
Neem contact op →

Isolerende gordijnen zorgen voor privacy en het buiten houden van licht en warmte. Van Giersbergen Interieurprojecten levert isolerende gordijnen voor onder andere hotels, ziekenhuizen, conferentieruimtes, theaters en kantoren. We hebben meerdere topmerken gordijnen in ons assortiment, zoals Ado interieurtextiel, Artimo textiel en B&C raamdecoratie. Vitrages en gordijnen zijn behalve verduisterend, warmtebehoudend en geluiddempend ook gericht op brandbeveiliging.

Onze producten voldoen aan de hoogste normen van brandpreventie.

Isolerende gordijnen voor hotels

Voor hotels is het belangrijk dat gordijnen zorgen voor privacy en het buiten houden van licht. De isolerende gordijnen van B&C raamdecoratie zijn gebruiksvriendelijk. Dit merk biedt raamdecoratie in prachtige kleuren met een modieuze uitstraling. De raambekleding wordt op maat gemaakt en B&C houdt de laatste trends aan. De stof van de gordijnen wordt warmer dan het glas. Daardoor voelt het binnen met gesloten gordijnen behaaglijker aan. Ook is er minder tocht. De verwarming kan mogelijk een standje lager.

De isolerende gordijnen van Artimo Textiel passen we veel toe in de zorg- en projectsector.

Neem contact op →

Isolerende gordijnen voor ziekenhuizen

De isolerende gordijnen van Artimo Textiel passen we veel toe in de zorg- en projectsector. Artimo l heeft als enige in Nederland een collectie gordijnen die uitsluitend uit gecertificeerde permanent vlamvertragende stoffen bestaat. Van Giersbergen voert deze collectie al meerdere jaren. Naast ziekenhuizen, verpleeg- en verzorgingstehuizen en scholen maken ook steeds meer hotels en restaurants gebruik van de isolerende gordijnen van Artimo.

Isolerende gordijnen voor conferentieruimtes

Ado interieurtextiel creëert een omgeving waarin mensen zich prettig voelen. Thuis in de eigen woning en in openbare gelegenheden zoals conferentieruimtes en theaters. Zit uw conferentieruimte in een monumentaal pand met enkel glas? Geen paniek: enkel glas met isolerende gordijnen geeft betere isolatie dan dubbelglas. Bij plisségordijnen is de stof zigzag geplooid. Als u dit dubbel laat uitvoeren, ontstaat er een sterkere isolerende werking.

Ado interieurtextiel creëert met haar isolerende gordijnen een omgeving waarin mensen zich prettig voelen.

De vitrages en isolerende gordijnen van Ado zijn niet alleen verduisterend en geluiddempend, maar ook gericht op brandbeveiliging. De producten van Ado voldoen daarmee aan de hoogste normen van brandpreventie. Ado heeft soepel vallende vitrages in talloze structuren, schitterende kleurschakeringen en dessins. Isolerende gordijnen die een waardevolle bijdrage leveren aan de veiligheid van bezoeker en gebruiker.

Van Giersbergen Interieurprojecten verzorgt vanuit Almere onder andere projectstoffering, vloerbedekking en complete interieurprojecten in Nederland.

We hebben kennis van renovatieprojecten en nieuwbouw.

Onze projectinrichting kenmerkt zich door hoge kwaliteit, materiaalkeuze en duurzaamheid. Wilt u meer informatie over isolerende gordijnen of over de andere producten en diensten van Van Giersbergen Interieurprojecten, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Neem contact op

Scroll naar boven