Home > Scheidingswand Kantoor

Scheidingswand kantoor: de voordelen en mogelijkheden

Om een scheidingswand voor op kantoor kunt u bijna niet meer heen: het zorgt voor meer privacy en ook wordt uw kantoor van meer kleur voorzien. Welke mogelijkheden voor een scheidingswand kantoor zijn er en wat zijn de voordelen? Lees snel verder.

Er verschijnt steeds meer wetenschappelijk bewijs dat grote kantoortuinen met veel bureaus door werknemers niet meer als prettig worden ervaren. Zo bestaat er de kans dat zij meer werkdruk en stress ondervinden door onder andere geluidsoverlast en een vochtige lucht. Daarom is een scheidingswand kantoor vaak wenselijk: esthetisch en functioneel. Uw kantoorruimte krijgt weer kleur en is voorzien van duurzame materialen. Van Giersbergen verzorgt een scheidingswand kantoor graag voor u. Zo kunt u uw kantoortuin opsplitsen met akoestische wanden en een aangename werkplek creëren waarin werknemers prettig en geconcentreerd kunnen werken. Op deze manier heeft u tevreden werknemers, die ook nog eens productiever zijn.

scheidingswand kantoor
Neem contact op →

Scheidingswand kantoor bij Van Giersbergen

Van Giersbergen verzorgt al 60 jaar grote interieurprojecten. Denk aan vloerbedekking voor projectvloerencleanroom inrichting en projectstoffering. Ook een systeem- of scheidingswand voor op kantoor is mogelijk. Met een scheidingswand kantoor kunt u uw bedrijfsruimtes van elkaar afsluiten, maar ook een scheiding creëren tussen verschillende werkplekken in één ruimte. Daarnaast is een scheidingswand kantoor ideaal om bekabelingen en leidingen weg te werken. Bij Van Giersbergen heeft u de keuze uit diverse soorten scheidings- en systeemwanden. Deze worden ter plekke geïnstalleerd door onze specialisten.

Scheidingswand kantoor - De voordelen

Er zijn veel voordelen om een scheidingswand kantoor te laten plaatsen:

 • Tevreden werknemers die geen last hebben van “irritante” geluiden
 • Licht in het gewicht
 • Duurzaam
 • Flexibel: koppel eenvoudig meerdere wanden aan elkaar
 • Keuze uit diverse materialen
 • Ter plekke geïnstalleerd door onze specialisten
 • Brandwerend
 • Verschillende kwaliteitsuitvoeringen mogelijk: van transparant tot verduisterend

scheidingswand kantoor Van Giersbergen
Neem contact op →

Welke soorten scheidingswanden voor kantoor zijn er?

Een scheidingswand kantoor is leverbaar in diverse uitvoeringen. 

 • Gestoffeerde wanden
  Een gestoffeerde scheidingswand kantoor is perfect om uw kantoortuin af te scheiden en in te delen. Met de scheidingspanelen verdeelt u uw kantoorruimte in kleinere oppervlaktes. Zo kan de ruimte multifunctioneel en flexibel worden gebruikt. Daarbij kan een gestoffeerde scheidingswand ook tussen de bureaus worden geplaatst. Handig voor bijvoorbeeld een call center of andere functie waar de werknemers veel moeten bellen.

 • Houten scheidingswanden
  Bent u op zoek naar een scheidingswand kantoor die makkelijk gereinigd kan worden? Kies dan voor een houten scheidingswand. Deze flexibele houten scheidingswanden plaatst u eenvoudig in uw kantoortuin of tussen de bureaus.

 • Glazen scheidingswanden
  Als u een open uiterlijk in uw kantoor wilt behouden, maar wel wilt zorgen voor minder geluidsoverlast, dan past een transparante scheidingswand hier goed bij. Uw werknemers zullen zich wellicht minder “opgesloten” voelen en bovendien heeft u de keuze uit verschillende kleuren en diktes.

 • Whiteboard scheidingswanden
  Wilt u op kantoor een ruimte afsluiten van de rest van uw kantoortuin met een scheidingswand kantoor waar u ook eenvoudig aantekeningen kunt maken? Dan is een presentatie scheidingswand met een whiteboardmogelijkheid een goed idee. Zo profiteert u én van privacy en kunt u onder andere brainstormen met uw werknemers of collega’s.

Contact

Bent u op zoek naar een scheidingswand voor op kantoor of heeft u andere vragen? Neem dan vrijblijvend contact op met Van Giersbergen. Wij vertellen u graag over al onze interieurprojecten. Vul het contactformulier in of bel naar 036 - 531 57 24

Neem contact op

Scroll naar boven