Flotex vloer

Flotex is een sterke, duurzame vloerbedekking met akoestische comfort kwaliteiten. De zeer hoge slipvastheid is een uniek kenmerk van deze vloer. Door het compacte oppervlak is de vloer te reinigen als een vlakvloer. Flotex is goed toepasbaar voor scholen, kantoren, en de gezondheidszorg.

Neem contact op →

Toepassingen Flotex vloer

De vloer voelt warm aan en heeft uitstekende anti-slip waarden en akoestische eigenschappen. En daardoor een prima keuze voor uw kantoor of andere zakelijke en openbare ruimte. Flotex vloeren komt u tegen in winkels, onderwijs, kantoren, hotels, restaurants en de gezondheidszorg.

Diverse uitvoeringen van Flotex

Flotex is verkrijgbaar in banen van 200 cm breed en tegels van 50 x 50 cm in diverse design uitvoeringen. Deze vloerbedekking combineert de specifieke eigenschappen van tapijtvloerbedekking en een vlakke veerkrachtige vloerbedekking.

Flotex vloer leggen

De specialisten van Van Giersbergen Interieurprojecten beschikken over de technische kennis en juiste methode van installeren van Flotex vloeren. Zij kunnen u voorzien van vakkundig advies over welke vloer het meest geschikt is wat betreft gebruik en toepassing van de ruimte.

Flotex vloerbedekking

Het onderhouden van Flotex vloerbedekking

Fijnstof en allergenen worden door Flotex uit de lucht opgevangen en tijdens een periodieke schoonmaakbeurt verwijderd. Door het compacte oppervlak is de vloer te reinigen als een vlakvloer.

Scroll naar boven