Rubber vloer

Rubber vloerbedekking is een zeer slijtvaste en flexibele vloerafwerking. Onze merken rubber vloeren zijn in diverse uitvoeringen leverbaar. Specifieke eisen zoals geluidsisolatie, antistatisch, brandvertragend, anti-slip, kunnen worden gerealiseerd. Wij zorgen voor een naadloze installatie van uw rubberen vloer.

Neem contact op →

Toepassingen rubber vloer

Onze collectie rubber vloeren zijn in verschillende diktes verkrijgbaar, zodat deze vloeren geschikt zijn voor diverse doeleinden. Doordat rubber een elastische eigenschap heeft, kan het onder de meest uiteenlopende omstandigheden enorme belastingen weerstaan.

Diverse uitvoeringen van rubber

Voorgevormde rubber vloer traptrede uitvoeringen zijn leverbaar in diverse uitvoeringen waarbij rubber een goede contactgeluidsisolatie oplevert. Rubber vloeren is een vloerbedekking met specifieke eigenschappen met een zeer lange levensduur en eenvoudig onderhoud.

Rubber vloer leggen

Voor het plaatsen van een rubber vloerbedekking dient de ondergrond in perfecte conditie te zijn. Egalisatiewerkzaamheden zijn in de regel een vereiste, wat bij Van Giersbergen Interieurprojecten een standaard procedure is.

Rubber vloer

Het onderhouden van rubber vloerbedekking

Uw rubber vloerbedekking reinigen is zeer eenvoudig. Rubber is namelijk heel sterk, gebruiksvriendelijk en onderhoudsarm. Wel degelijk is een periodieke schoonmaakbeurt nodig voor een lange levensduur en contante kwaliteit en uitstraling.

Scroll naar boven