Projectstoffering voor laboratoria

Elektronica-, laboratoria en farmaceutische industrie behoren al jarenlang tot onze tevreden opdrachtgevers. Wij zijn op de hoogte van de kwaliteitsnormen en eisen voor bijvoorbeeld antistatische vloerbedekkingen en holplinten of cleanrooms. Vloer-, wand- en plafondbekleding in holle hoek, inclusief 3D hoek, uitvoeringen behoort tot de mogelijkheden.

Vloeren laboratoria

Normen rondom hygiëne en luchtzuiverheid hebben invloed op de geplaatste vloeren in laboratoria. Een laboratoriumvloer moet nu eenmaal bestand zijn tegen de toegepaste chemicaliën. Wij hebben ruime ervaring met cleanroom vloeren, voor de beste en meeste zuivere ruimtes.

Scheidingswand laboratoria

Laboratoria en bedrijven in de chemische industrie werken met verschillende afgesloten ruimtes. Wij adviseren u bij de keuze van het soort scheidingswand en zullen deze ook in eigen beheer installeren. Er zijn vele soorten en maten systeemwanden beschikbaar, elk met eigen kenmerken.

Vloeren laboratoria

Projectstoffering voor laboratoria

Zonwering voor de laboratoria

Goede zonwering is een waardevolle toevoeging voor de algehele sfeer van de ruimte. Wat overblijft is een behaagelijke temperatuur en nog voldoende daglicht voor een prettige werkomgeving. De binnenzonwering van Van Giersbergen Interieurprojecten wordt op maat gemaakt en geleverd.

Projectgordijnen voor laboratoria

Paneelgordijnen, verduisteringsgordijnen, vouwgordijnen en vitrages zijn enkele van de vele mogelijkheden van projectgordijnen welke toepasbaar zijn in de zakelijke markt. Onze selectie gordijnen voldoen aan hoge kwaliteitsnormen. Al onze collecties zijn brandvertragend.

Scroll naar boven