TFD vloeren

TFD is een toonaangevende leverancier van PVC vloeren voor de consumenten- en projectmarkt. Het hoofdbestanddeel PVC is het erg sterk en tevens vorm- en slijtvast. Vloeren zijn daardoor bestand tegen zeer hoge drukbelasting. Alle vloeren van TFD zijn recyclebaar.

Neem contact op →

Diverse uitvoeringen van TFD PVC vloeren

Diverse dessins TFD PVC vloeren in hout, marmer, tapijtachtige en embossed-hout uitvoeringen welke allemaal voorzien zijn van een PU coating zijn leverbaar voor de meest uiteenlopende doeleinden en ruimtes binnen uw project.

Toepassingen van TFD PVC

Een sfeervolle vloer voor uw project of woning die comfortabel, duurzaam en eenvoudig te reinigen is? Dan is een PVC vloer van TFD een uitstekende keuze. TFD combineert een hoge kwaliteit vloer, met veel verschillende en verrassende dessins. Geschikt voor particulier -en projectmatig gebruik.

Kenmerken van TFD

Door een natuurgetrouwe uitstraling van TFD vloeren zijn zeer fraaie esthetische resultaten haalbaar. Een goede ondervloer voorbereiding speelt hierbij een grote rol. De PVC vloeren van TFD zijn comfortabel, duurzaam en eenvoudig te reinigen. Onze vakmensen adviseren u graag.

Beeldmerk Van Giersbergen

Meer informatie?

Voor complete interieurprojecten bent u bij Van Giersbergen Interieurprojecten aan het juiste adres. 

Neem contact op

Scroll naar boven