Mflor PVC vloeren

Mflor is leverancier van decoratievloeren in hout en natuursteen. De PVC vloeren zijn leverbaar in diverse maatvoeringen. Mflor maakt gebruik van geavanceerde filmdruk-, en productietechnieken die een natuurlijke uitstraling aan de PVC vloeren geven.

Neem contact op →

Diverse uitvoeringen van Mflor PVC vloeren

De PVC vloeren van Mflor staan bekend om haar hoogwaardige kwaliteit welke duurzaam, comfortabel en eenvoudig te onderhouden zijn. Door gebruik van de meest zuivere PVC, beschikken Mflor vloeren over een hoge dimensionale stabiliteit.

Toepassingen van Mflor PVC vloeren

Van Giersbergen Interieurprojecten levert PVC vloeren van Mfor en zorgt dat het naadloos gelegd wordt door vakmensen. Wij hebben een uitgebreide collectie PVC vloeren, stroken en tegels. De luxe uitstraling en kwalitatieve eigenschappen maakt PVC vloeren geschikt voor elke ruimte.

Kenmerken van Mflor vloeren

PVC vloeren van Mflor zijn geluiddempend, waterbestendig en bijna onverslijtbaar. Ook wanneer u in uw ruimte gebruikt maakt van vloerverwarming is Mflor PVC de perfecte keuze. Elke strook of tegel kan er anders uit zien. Dit geeft iedere vloer een natuurlijke en unieke uitstraling.

Beeldmerk Van Giersbergen

Meer informatie?

Voor complete interieurprojecten bent u bij Van Giersbergen Interieurprojecten aan het juiste adres. 

Neem contact op

Scroll naar boven