Projecttapijt voor kantoorruimtes

Bent u op zoek naar projecttapijt voor uw kantoor? Wij leveren voor de zakelijke markt hoge kwaliteit projecttapijt en tapijttegels. De kwaliteitseisen die wij voor projecttapijt hanteren zijn onder andere toepasbaarheid, bureaustoelbestendigheid en brandveiligheid. Bij Van Giersbergen Interieurprojekten bent u aan het goede adres voor projectstoffering, systeemwanden en cleanroom inrichting.

Tapijtvloerbedekking is verkrijgbaar in verschillende soorten en is in diverse uitvoeringen leverbaar. Voor projectstoffering is een uiteenlopend scala aan projecttapijt mogelijk. Het tapijt moet aan meerdere kwaliteitseisen voldoen om toepasbaar te zijn in voornamelijk kantoorruimtes. Het gaat dan onder meer om eisen zoals doelmatigheid, antistatisch, bureaustoelbestendig en brandvertragend.

Neem contact op →

Projecttapijt

Voor kantoorvloeren wenst men over het algemeen een duurzaam, gebruiksvriendelijk en goed te onderhouden vloerbedekking. Dan komt u uit bij projecttapijt: een vloerbedekking van zeer goede kwaliteit die vuilwerend en brandvertragend is. Het tapijt is leverbaar in banen van 200 of 400 cm breed of in de vorm van tapijttegels. Projecttapijt in banen dient volledig verlijmd te worden. Van Giersbergen Interieurprojekten heeft een groot aanbod aan tapijttegels in haar assortiment, van verschillende materialen en in diverse kleuren en dessins.

projecttapijt kantoor

Tapijttegels

De bekendste vorm van projecttapijt zijn de tapijttegels. Het grootste voordeel van tegels ten opzichte van tapijt in banen is het onderhoud. Bij een niet of nauwelijks te reinigen vlek is het vervangen van één tegel eenvoudig. Een ander voordeel van tapijttegels als projecttapijt is dat er niet of nauwelijks snijverlies is.

Tapijttegels kunnen in dezelfde legrichting verlegd worden, waardoor er een kamerbreed effect optreedt. Dat kan in een specifieke kleur zijn of met een bepaald dessin of een combinatie daarvan. Van Giersbergen Interieurprojekten biedt een brede collectie functionele en esthetische tapijttegels als projecttapijt. Vraag onze specialisten voor advies over bijvoorbeeld de mogelijkheid voor een patroon in de vloerbedekking of juist een kleurenmozaïek.

projecttapijt balie

Projecttapijt: het onderhoud

Met onze uitgebreide ervaring hebben wij diverse projecten in projecttapijt en tapijttegels gerealiseerd. Gedegen onderhoud heeft een positief effect op het oppervlak en de prestatie van uw vloer. Een zachte vloerbedekking vraagt om regelmatig onderhoud. Tapijtreiniging kunt u ook uitbesteden aan onze specialisten; zij zorgen voor een diepe reiniging van uw tapijt. Van Giersbergen Interieurprojekten biedt ook hulp bij verhuisactiviteiten. De meubeltransporten voeren wij uit met specifieke verhuismiddelen zoals bureauheffers en diepladers.

Wilt u meer informatie over projecttapijt? Neem dan vrijblijvend contact op met Van Giersbergen Interieurprojekten. Wij zijn al ruim 60 jaar gespecialiseerd in projectstoffering bij bedrijven en organisaties. Kenmerkend voor de interieurprojecten van Van Giersbergen is de hoge kwaliteit, de materiaalkeuze en de duurzaamheid. Naast projectstoffering verzorgen wij ook cleanroom inrichting en zijn wij leverancier van systeemwanden. Systeemwanden en glaswanden zijn een ideale toepassing om uw kantoor of bedrijfsruimte op te delen in verschillende ruimtes. Het is een flexibel wandsysteem waarmee we uw ruimte optimaal kunnen invullen. Onze specialisten komen de wand ter plekke bij u installeren. Net als tapijttegels zijn systeemwanden snel te monteren, flexibel toepasbaar en brandwerend.

Scroll naar boven