Projecttapijt

Bent u op zoek naar projecttapijt voor uw kantoor? Van Giersbergen Interieurprojecten levert hoge kwaliteit projecttapijt en tapijttegels voor de zakelijke markt. Wij werken op basis van diverse kwaliteitseisen, zoals: toepasbaarheid, antistatisch, bureaustoelbestendig en brandvertragend.

Neem contact op →

Toepassingen projecttapijt

Tapijtvloerbedekking is in vele soorten en uitvoeringen leverbaar. Voor projectmatig gebruik is een uiteenlopend scala aan projecttapijt mogelijk. In de projecttapijt sector spelen diverse kwaliteitseisen een grote rol zoals: doelmatigheid, antistatisch, bureaustoelbestendig, en brandvertragend.

Projecttapijt

Diverse uitvoeringen projecttapijt

Projecttapijt is leverbaar in baanvorm op 200 of 400 cm breed of in de vorm van tapijttegels. Tapijt in banen dient altijd volledig verlijmd te worden. Van Giersbergen Interieurprojecten heeft een groot aanbod aan tapijttegels in haar assortiment, in verschillende materialen, kleuren en dessins.

Tapijttegels

Tapijttegels kunnen in dezelfde legrichting verlegd worden, waardoor er een kamerbreed effect optreedt. Dat kan in een specifieke kleur zijn of met een bepaald dessin of een combinatie daarvan. Van Giersbergen Interieurprojecten biedt een brede collectie functionele en esthetische tapijttegels.

Project vloerbedekking leggen

Met onze uitgebreide ervaring hebben wij diverse projecten in projecttapijt en tapijttegels gerealiseerd. Wij kunnen tevens alle verhuisactiviteiten van het bestaande meubilair uitvoeren d.m.v. onze specifieke verhuismiddelen zoals bureauheffers, diepladers e.d.

Het onderhouden van tapijt vloeren

Gedegen onderhoud heeft een positief effect op het oppervlak en de prestatie van uw vloer. Een zachte vloerbedekking vraagt om regelmatig onderhoud. Tapijtreining kunt u ook uitbesteden aan de specialisten Van Giersbergen Interieurprojecten, voor een diepe reiniging van uw tapijt.

Scroll naar boven