Vloeren egaliseren

Vloeren egaliseren komt veel voor bij renovatieprojecten. Een goede voorstrijk en de juiste producten zorgen voor een duurzaam eindresultaat. Spoedaanvragen waarbij de ondervloer droogt in slechts twee uur zijn mogelijk. Wij zorgen voor de best mogelijke basis voor uw nieuwe vloer.

Neem contact op →

Belangrijke criteria voor het egaliseren van uw vloer

De samenstelling van de ondervloer bepaalt welke materialen nodig zijn voor vloeregalisatie. Een vloer egaliseren begint met een grondige inspectie van de ondergrond: is deze blijvend droog, druk- en vormvast en vrij van verontreinigingen? Op basis van de bevindingen wordt een geschikte milieuvriendelijke voorstrijk toegepast, eventueel in combinatie met een vochtscherm.
Lees hier waarom het egaliseren van uw vloer belangrijk is →

Werkwijze vloeren egaliseren

Afhankelijk van de staat van uw ondervloer en de keuze voor de dekvloer hebben wij verschillende methodes om de vloer te prepareren. Het stofvrij maken van de ondervloer en een behandeling met egaline behoren tot de egalisatie. Binnen aanzienlijke tijd is de vloer weer betreedbaar.

Vloeren egaliseren

Geëgaliseerde vloer van uitstekende kwaliteit

Vloeren egaliseren gebeurt met hoogwaardig self-levelling egaline met een hoog vloeiend vermogen. Deze voorbereiding bepaalt uiteindelijk de kwaliteit van het geëgaliseerde vloeroppervlak in combinatie met de druksterkte. Bij egalisatie hoort ook sleuven, scheuren en diepe gaten uitvullen. Egaliseren resulteert in een zo goed mogelijk optisch en esthetisch resultaat.

Scroll naar boven