Scheidingswand

Systeemwanden zijn voor diverse toepassingen inzetbaar en in elke branche. Bekabelingen en leidingen kunnen eenvoudig worden weggewerkt en u ben verzekerd van uitstekende geluidsisolatie. Deze flexibele wandsystemen kunnen volledig aan uw eisen aangepast worden.

Neem contact op →

Diverse voordelen van een systeemwand

Een systeemwand kan functionele geluiddemping in een grote ruimte realiseren. Bekabeling en leidingen kunnen eenvoudig weggewerkt worden. Praktische eigenschappen: geluidsisolerend, brandwerend, snelle montage, flexibel toepasbaar, licht in gewicht en stabiel en duurzaam.

Diverse soorten systeemwanden

Systeemwanden en glaswanden zijn een ideale toepassing om uw kantoor of bedrijfsruimte op te delen in verschillende ruimtes. Het is een flexibel wandsysteem waarmee we uw ruimte optimaal kunnen invullen. Onze specialisten komen de wand ter plekke bij u installeren.

Systeemwanden

Diverse kwaliteitsuitvoeringen

Diverse kwaliteitsuitvoeringen van transparant tot verduisterend (dim-out of black-out) zijn bij binnenzonwering mogelijk. Van diverse producten zijn brandvertragende uitvoeringen leverbaar. Wij zijn leverancier van o.a. Luxaflex en Bece producten op het gebied van zonwering voor binnen.

Scheidingswand scholen

Systeemwanden of scheidingswanden zijn ideaal voor schoolgebouwen. Deze wanden kunnen namelijk functionele geluiddemping in een grote ruimte realiseren en kabels en leidingen zijn zo weggewerkt. Diverse afwerkingen mogelijk, volledig in lijn met de rest van het interieur.

Meer informatie

Scheidingswand sporthal

Gymzalen en sporthallen hebben veelal beschikking over diverse ruimtes. Maatwerk is onze standaard en biedt de oplossing voor vrijwel alle ontwerpvereisten. Wij leveren onze praktische systeemwanden ook in en rondom de sportzaal voor optimaal gebruik van de ruimte.

Meer informatie

Scheidingswand industrie

In een ruimte waar machines staan en zware werkzaamheden plaatsvinden, brengt ook veel geluid met zich mee. Systeem- of scheidingswanden zijn duurzaam, brandwerend, zorgen voor geluidsdemping en vormen een aparte ruimte voor andere werkzaamheden of werkplekken.

Meer informatie

Scheidingswand medische sector

Ziekenhuizen, dierenklinieken en tandartspraktijken hebben allemaal aparte ruimtes voor verschillende werkzaamheden. Scheidingswanden zijn praktisch, multifunctioneel en flexibel inzetbaar. De gebruikte materialen zijn geluidsisolerend en brandwerend.

Meer informatie

Scheidingswanden kantoor

Systeem- of scheidingswanden op kantoor zijn vaak functioneel en esthetisch. Met het nieuwe werken kwam ook een moderne projectstoffering om de hoek kijken. De kantoorruimte heeft weer kleur en is voorzien van duurzame materialen. De wanden zijn ideaal voor werkplekken en zalen.

Meer informatie

Scheidingswand laboratoria

Laboratoria en bedrijven in de chemische industrie werken met verschillende afgesloten ruimtes. Wij adviseren u bij de keuze van het soort scheidingswand en zullen deze ook in eigen beheer installeren. Er zijn vele soorten en maten systeemwanden beschikbaar, elk met eigen kenmerken.

Meer informatie

Wandsysteem aangepast aan uw eisen

Wandsysteem aangepast aan uw eisen

Door een keuze te maken in o.a. plaatdikte, isolatiedikte, profielbreedte en spouwbreedte kunnen de prestaties van uw wandsysteem aan uw eisen aangepast worden. Het wandsysteem is veelzijdig af te werken. Bijvoorbeeld een vinylwandafwerking met ruime keuzemogelijkheden.

Scroll naar boven