Marmoleum vloer een goede optie voor mijn pand?

Een marmoleum vloer, merknaam van een Nederlandse fabrikant voor een linoleum vloer, kan voor verschillende doeleinden worden gebruikt. Deze vloer staat bekend om de veelzijdige toepasbaarheid, duurzaamheid en sterkte. Van Giersbergen Interieurprojecten installeerde linoleum al eerder bij scholenziekenhuizen en kantoren. Wij hebben een groot assortiment aan marmoleum vloeren zodat er voor iedere ruimte de juiste marmoleum vloer gelegd kan worden.  Tevens leveren wij de linoleum vloer in speciale decoratieve uitvoeringen en wij kunnen vloeren leveren met uw logo, door middel van een Aquajet techniek. Meer weten over de marmoleum vloer en de opties voor uw vloer? Lees dan zeker dit artikel verder. 

Marmoleum vloer in verschillende uitvoeringen 

Wij vinden het belangrijk dat er geleefd kan worden in de desbetreffende ruimte zonder dat er snel beschadigingen optreden. Daarmee zijn wij een trotse leverancier van marmoleum vloeren. Deze vloeren leveren wij met een vochtisolatiesysteem; een geluidsisolerende of een zwevende vloer behoort ook tot onze mogelijkheden. Linoleum wordt onder andere geproduceerd door Forbo Krommeni, Tarkett en DLW. Zij produceren linoleum vloeren in diverse uitvoeringen en dessins. De linoleum vloer van Forbo heeft als merknaam Marmoleum. De Marmoleum vloer zullen wij dus leveren van de producent Forbo. Meer weten over het verschil tussen deze twee vloeren? Lees dan dit artikel. 

linoleum vloer 2 van giersbergen
Neem contact op

Enkele voorbeelden van de linoleum vloer

Marmoleum Beton is een linoleum vloer met het uiterlijk van een betonvloer. Van Giersbergen Interieurprojecten heeft deze vloer ook in het assortiment. De duurzame vloer is van zichzelf erg stevig en eenvoudig te onderhouden dankzij de beschermende toplaag. Deze toplaag maakt de vloer uiterst geschikt voor ziekenhuizen en kantoren waar vaak geschoven wordt met meubels of stoelen. 

En zoals eerder benoemd is de gepersonaliseerde marmoleum vloer ook een mogelijkheid. Via de Aquajet techniek brengen wij uw logo naar uw smaak aan op de vloer. Dit is een zeer leuk alternatief in bijvoorbeeld de aankomsthal of gang van uw pand. 

Marmoleum vloer laten leggen door Van Giersbergen 

Omdat de marmoleum vloer een zeer kleurvaste en duurzame vloerbedekking is, wordt deze vaak toegepast bij kamers met intensief gebruik. Wij leggen in eigen beheer het linoleum in uw ruimte. Pas wanneer de eerste baan perfect gelegd is, beginnen onze specialisten met het installeren van de andere banen. 

Met een ervaring van ruim 60 jaar weten wij alle ins & outs van deze industrie. Het leggen van de vloer gebeurt met groot plezier en kennis van dit vak. Onze specialisten beschikken over het juiste vakmanschap en de juiste dosis motivatie. 

marmoleum vloer 1 van giersbergen
Neem contact op

Het gebruik van hoogwaardige egalisatieproducten 

Wij verzorgen egalisatiewerkzaamheden met de meest hoogwaardige self-levelling egalisatieproducten. Speciaal toegepast op milieuvriendelijk voorstrijken. Van Giersbergen Interieurprojecten zorgt voor een optimaal eindresultaat van uw marmoleum vloer.  

Goede keuze maken? Kies voor een Marmoleum vloer 

Met dit artikel willen wij u helpen bij het maken van de goede keuze voor uw vloer. Wanneer u beslist voor de marmoleum vloer, kiest u voor goede kwaliteit en de daarbij behorende voordelen: 

  • Personalisatie van de vloer is mogelijk. 
  • Kleurvast en duurzame vloer. 
  • Milieuvriendelijk en gemaakt met natuurlijke materialen. 
  • De vloer is perfect voor intens gebruik. 
  • Deze vloer staat bekend om zijn veelzijdigheid. 
  • Het grote assortiment van Van Giersbergen. 

Dus mocht u hiervoor nog twijfelen, dan hopen wij dat wij u twijfels hebben weggenomen. Mocht u nog resterende vragen hebben over de vloer, neem dan gerust contact met ons op. 

Neem contact op

Scroll naar boven