Artimo stoffen en gordijnen

Artimo levert al jarenlang een eigen collectie hoogwaardige, permanent vlamvertragende gordijn- en meubelstoffen voor projecten. Alle stoffen zijn van hoge kwaliteit en zijn samengesteld uit 100% polyester FR of Trevira CS.

Neem contact op →

Diverse uitvoeringen van Artimo gordijnen

Bij Van Giersbergen Interieurprojecten voeren we de collectie van Artimo al meerdere jaren. Overgordijnen, uni-stoffen, vitrages en transparanten, verduistering stoffen en separatiestoffen zijn kwaliteiten welke in de project- en zorgsector door ons toegepast worden.

Toepassingen van Artimo stoffen

Samen met u kijkt Van Giersbergen Interieurprojecten naar een optimale oplossing voor de ruimte. Op basis van onze kennis en advies kunt u een overwogen keuze van materialen en kleuren maken. Artimo stoffen worden breed toegepast: in ziekenhuizen, scholen, kantoren en restaurants.

De kenmerken van Artimo

Als enig bedrijf in Nederland heeft Artimo een collectie die uitsluitend uit internationaal gecertificeerde, permanent vlam vertragende stoffen bestaat. Alle gordijnen en vitrages hebben een bepaalde geluiddempende werking. Een aantal stoffen heeft zelfs een antimicrobiële laag.

Beeldmerk Van Giersbergen

Meer informatie?

Voor complete interieurprojecten bent u bij Van Giersbergen Interieurprojecten aan het juiste adres. 

Neem contact op

Scroll naar boven