InterfaceFLOR tapijt

InterfaceFLOR is ‘s werelds grootste ontwerper en fabrikant van tapijttegels. InterfaceFLOR is een divisie van Interface Inc. en richt zich op de productie en verkoop van modulair tapijt en daaraan gerelateerde diensten. Het streven is om in 2020 een volledig duurzaam bedrijf te zijn.

Neem contact op →

Heuga tapijttegels

Het tegeltapijtconcept is uitgevonden door Heuga. Sinds de jaren ’80 is Heuga onderdeel van InterfaceFLOR. Sindsdien is het modulaire vloerenconcept verder ontwikkeld. InterfaceFLOR voert ook de FLOR by Heuga producten. Daarnaast voeren ze het verhoogde vloerensysteem Intercell om in de moderne werkplekomgeving kabeloplossingen te bieden.

Diverse uitvoeringen van InterfaceFLOR tapijt

Het assortiment van Interface vloerbedekking is aanzienlijk en wordt gekenmerkt door het streven naar duurzaamheid. Interface speelt in op de vraag naar flexibele vloerbedekking. Met Interface levert Van Giersbergen Interieurprojecten vloertegels en tapijt van topkwaliteit.

Toepassingen van InterfaceFLOR tapijt

Op zoek naar kwalitatief goede tapijttegels voor uw vloer op kantoor of school? Met tapijttegels van Interface heeft u eindeloos veel mogelijkheden om een duurzaam effect te creëren. Interface tapijttegels bieden iedere ruimte en unieke vloer en zijn uitermate geschikt voor afbakenen.

Kenmerken van InterfaceFLOR tapijt

Een tapijttegel van Interface is een duurzaam en modulair, veelal vierkant stuk tapijt dat verkrijgbaar is in verschillende kleuren en dessins. Hierdoor kunnen individuele patronen eenvoudig aangebracht worden door de specialisten van Van Giersbergen Interieurprojecten.

Beeldmerk Van Giersbergen

Meer informatie?

Voor complete interieurprojecten bent u bij Van Giersbergen Interieurprojecten aan het juiste adres. 

Neem contact op

Scroll naar boven