Wipro systeemwanden

Wipro houdt zich bezig met de productie en verkoop van systeemwanden, ook wel verplaatsbare scheidingswanden. Kwaliteit, vlotte levering en flexibiliteit vormen de basis voor het succes van Wipro in de branche en zorgen voor een steeds toenemende vraag naar het product.

Neem contact op →

Diverse uitvoeringen van Wipro wanden

De wanden van Wipro zijn leverbaar in allerlei varianten, zowel wat kleur, uitvoering als vormgeving betreft. Voortdurend is Wipro bezig met de verdere ontwikkeling, verbetering en uitbreiding van haar producten. Van Giersbergen Interieurprojecten houdt dit proces nauwlettend in de gaten.

Toepassingen van Wipro wanden

De vele toepassingsmogelijkheden, naast kleur en vorm, maar ook de vele accessoires maken deze wand tot een compleet wandsysteem. Het is niet alleen bijzonder functioneel maar ook sterk sfeerbepalend voor uw ruimte.

De Askon Systeemwand

De systeemwanden worden in geheel Nederland en inmiddels ook in het buitenland op de markt gebracht onder de naam Askon. De Askon Systeemwand is een flexibel product en dus volledig aan te passen aan uw wensen. Zo zijn de panelen, profielen en deuren in vele uitvoeringen verkrijgbaar.

Beeldmerk Van Giersbergen

Meer informatie?

Voor complete interieurprojecten bent u bij Van Giersbergen Interieurprojecten aan het juiste adres. 

Neem contact op

Scroll naar boven