Tarkett vloeren

Tarkett vloeren zijn hoogwaardige vloeren die over de hele wereld in verschillende toepassingen worden gebruikt. Scholen, kantoren, in de sportwereld, de toepasbaarheid is enorm. Tarkett is al jaren een grote speler op het gebied van duurzame vloeroplossingen.

Neem contact op →

Diverse uitvoeringen van Tarkett vloeren

Tarkett vloeren zijn duurzaam en worden geproduceerd in verschillende materialen als linoleum, vinyl, rubber en kunstmatige turf. Tarkett produceert ook laminaat vloeren en houten vloeren. De vloeren zijn gemakkelijk schoon te houden door de speciale toplaag.

Toepassingen van Tarkett vloeren

De vloeren van Tarkett kenmerken zich door een meerlaagsconstructie en zorgen tevens voor goed akoestisch comfort, en daardoor aantrekkelijk voor meerdere toepassingen en ruimtes. De verschillende vloeren zijn verkrijgbaar in diverse lengtes voor een perfecte afwerking.

Kwaliteit en duurzaamheid

Van Giersbergen Interieurprojecten werkt met Tarkett vloeren vanwege de kwaliteit en duurzaamheid. Tarkett produceerde in 2007 bijna 350 miljoen m² vloer en de bedrijven achter Tarkett zijn al meer dan 100 jaar bekend in de vloerenwereld.

Beeldmerk Van Giersbergen

Meer informatie?

Voor complete interieurprojecten bent u bij Van Giersbergen Interieurprojecten aan het juiste adres. 

Neem contact op

Scroll naar boven