B&C raamdecoratie

Bece raamdecoratie biedt op maat gemaakte raamdecoratie aan en is één van de grootste aanbieders in Nederland. Het assortiment van Bece bestaat uit acht verschillende soorten raamdecoratie. Bece raamdecoratie biedt raamdecoratie voor de binnenzijde van het raam aan.

Neem contact op →

Diverse uitvoeringen van B&C raamdecoratie

Bece stelt de collectie zelf samen, waarbij nauwkeurig de kleuren, materialen en hoogwaardige stoffen worden uitgekozen. Van Giersbergen Interieurprojecten biedt o.a. rolgordijnen, jaloezieën, vouwgordijnen en plisségordijnen van Bece.

Toepassingen van Bece gordijnen

Alle producten van Bede zorgen voor het buiten houden van teveel licht en warmte en uiteraard voor uw privacy. Bij van Giersbergen Interieurprojecten vindt u op maat gemaakte raamdecoratie geïnspireerd op de nieuwste trends in mode en interieur voor uw project.

De kenmerken van Bece

Bece biedt raamdecoratie in prachtige kleuren en moderne dessins. Het merk staat garant voor raambekleding wat naast een modieuze uitstraling ook gebruiksvriendelijk is. Alle producten zijn van hoge kwaliteit en gemaakt van eerlijke en natuurlijke materialen.

Beeldmerk Van Giersbergen

Meer informatie?

Voor complete interieurprojecten bent u bij Van Giersbergen Interieurprojecten aan het juiste adres. 

Neem contact op

Scroll naar boven