PVC vloeren

Een PVC vloer is samengesteld uit kunststoffen en is in meerdere uitvoeringen leverbaar. ESD vloeren, antislipvloeren en een vloer met sanitaire plintuitvoering zijn mogelijk. Voor praktisch elke ruimte is een geschikte PVC vloer te vinden. PVC is slijtvast, krasvrij en onderhoudsvriendelijk.

Neem contact op →

Toepassingen van PVC vloeren/ Mipolam vloeren

PVC vloeren zijn samengesteld uit kunststoffen en zijn in diverse uitvoeringen leverbaar. Voor praktisch elke ruimte is een geschikte PVC vloer te vinden. Diverse kwaliteitseisen zoals slijtvastheid, antistatisch, bureaustoelbestendig en eenvoudig onderhoud hebben betrekking op een PVC vloer.

Diverse uitvoeringen van PVC vloeren

Voor speciale uitvoeringen zoals ESD vloeren en antislipvloeren zijn gespecialiseerde PVC vloerbedekkingen mogelijk. Een PVC vloer is in diverse afmetingen en in tegelformaten en stroken leverbaar. Onze specialisten leggen in eigen beheer de PVC vloeren in uw ruimte.

PVC vloeren

PVC tegels

PVC tegels minimaliseren contactgeluiden en zijn geschikt voor ruimtes met vloerverwarming. Daarnaast zijn de tegels zeer hygiënisch, vochtbestendig en gemakkelijk schoon te houden.
Wij leggen vakkundig de PVC tegels voor u. De tegels hebben de mooiste prints en een voelbare structuur, zodat het soms nauwelijks van echt hout te onderscheiden is.

ESD vloeren

ESD vloeren hebben de speciale eigenschap om statische ontlading te voorkomen die via de vloer op een persoon of machine kan worden overgedragen. Deze vloerbedekking is ideaal voor bijvoorbeeld operatiezalen en computerruimtes. Wij zijn een erkende specialist in het plaatsen van ESD vloeren.

Mipolam vloeren

Specialistische Mipolam vloeren zijn waterdicht, kunnen een zware belasting aan en zijn geschikt voor ruimtes waar veel mensen lopen. Het zijn homogene vloeren die zowel duurzaam, ecologisch als onderhoudsvriendelijk zijn. Ideaal voor ruimtes die schoon en hygiënisch moeten zijn.

Antislip PVC vloer

Onze collectie PVC vloeren is voorzien van een flink profiel, wat een antislip effect geeft. Dankzij de antibacteriële behandeling zijn PVC vloeren zeer hygiënisch. Verschillende patronen, legmethodes en kleuren zijn mogelijk bij Van Giersbergen Interieurprojecten.

PVC vloer leggen

PVC vloer leggen

Een PVC vloer leggen is een specialistisch vakgebied. In eerste instantie dient de ondervloer op vlakheid en drukvastheid beoordeeld te worden. In principe dienen alle ondervloeren geëgaliseerd te worden. Zowel het egaliseren van de ondervloer als een PVC vloer leggen is onze specialiteit.

Het onderhouden van PVC vloeren

PVC vloeren hebben als voordeel dat ze erg onderhoudsvriendelijk zijn. De juiste methode en producten zijn echter wel erg belangrijk om schade te voorkomen. Op het gebied van onderhoud kunt u bij Van Giersbergen Interieurprojecten een onderhoudsprogramma afnemen voor uw vloer.

Scroll naar boven