Home > Vloerbedekking > Linoleum > Marmoleum Vloeren > Verschil Linoleum En Marmoleum

Verschil linoleum en marmoleum vloeren duidelijk uitgelegd

Vaak worden linoleum en marmoleum nog door elkaar gehaald en dat snappen wij heel goed. Het verschil linoleum en marmoleum is namelijk ook nihil. Nog beter gezegd: het verschil marmoleum en linoleum is er eigenlijk niet. Beide zijn het dezelfde soort vloeren met dezelfde eigenschappen. Voor nu dwalen er waarschijnlijk nog vele vragen door uw hoofd en is het u nu vrij wazig geworden. Dat is geen probleem, want in dit artikel gaan wij er dieper en duidelijker op in. Lees dit artikel en u snapt precies wat het verschil tussen linoleum en marmoleum vloeren is.

verschil linoleum en marmoleum oranje
Neem contact op →

Verschil linoleum en marmoleum: wat is linoleum?

Linoleum is een milieuvriendelijk natuurproduct en is daardoor erg duurzaam en populair. Het is een harde vloerbedekking, heeft een veelzijdige toepasbaarheid en is daardoor een geliefde keus. Naast dat het een natuurlijke en strakke look en feel heeft, is een linoleum vloer ook nog eens eenvoudig in zijn onderhoud. Juist doordat het een duurzame en harde vloerbedekking is, is het reinigen zo gedaan. Wij geven u graag advies en stemmen ons onderhoudsplan af op de gebruiksintensiteit van de vloer. De linoleum vloeren zijn voor alle “droge” ruimtes te gebruiken. Zoals een woonkamer, hal of ziekenhuisvloer.

Bent u van plan deze vloer thuis te laten leggen of juist op kantoor? Dit is een voorbeeld waar wij rekening mee houden bij het afstemmen van de gebruiksintensiteit.

Verschil marmoleum en linoleum: wat is marmoleum?

Marmoleum is de merknaam van de Nederlandse fabrikant Forbo. Forbo produceert linoleum vloeren, maar onder de naam marmoleum. Verschil linoleum en marmoleum vloeren zit hem dus eigenlijk in de merknaam. Linoleum is het product en marmoleum is de overkoepelde merknaam van de fabrikant Forbo. Waarschijnlijk is de intro nu ook een stuk duidelijker voor u. Een echt productverschil is er dus niet. Onze collectie vloeren bestaat uit verschillende kleuren, structuren en formaten. De Forbo vloeren zijn gemaakt van natuurlijke grondstoffen en er is voor ieder wat wils.

verschil linoleum en marmoleum patroon
Neem contact op →

Verschil linoleum en marmoleum vloeren in onze collectie

Nu het verschil linoleum en marmoleum duidelijk(er) is, laten wij u graag kennismaken met onze collectie. Wij kunnen u vloeren leveren met een vochtisolatiesysteem en een geluidsisolerende vloer. Een zwevende vloer behoort ook tot de mogelijkheden. Bij ons is het ook mogelijk om een speciale editie van een linoleum vloer te verkrijgen. De speciale editie vloeren leveren wij met uw logo erop. Dit kunnen wij waar maken door middel van de Aguajet techniek.

Verder is het ook mogelijk om te kiezen voor een marmoleum beton vloer. Oftewel een linoleum vloer met het uiterlijk van een betonvloer.

Linoleum of Marmoleum vloer bij van Giersbergen

Uw vraag over het verschil linoleum of marmoleum is bij deze hopelijk beantwoord. Wij hebben al 60 jaar ervaring aan interieurprojecten en staan ook graag voor u klaar. Voor verdere vragen over het verschil marmoleum of linoleum kunt u gerust contact met ons opnemen via:

Uiteraard kunt u ook voor andere vragen geheel vrijblijvend bij ons terecht.

Van Giersbergen staat graag voor u klaar.

Neem contact op

Scroll naar boven