Linoleum vloer • Marmoleum vloer

Linoleum is een harde vloerbedekking, ook wel bekend onder de merknaam Marmoleum. Deze vloer staat bekend om de veelzijdige toepasbaarheid, duurzaamheid en sterkte. Van Giersbergen Interieurprojecten installeerde linoleum al eerder bij scholen, ziekenhuizen en kantoren.

Neem contact op →

Toepassingen van linoleum vloerbedekking

Een linoleum vloer kan voor verschillende doeleinden worden gebruikt. In kantoren of andere ruimtes. Hiervoor zijn diverse soorten linoleum vloeren verkrijgbaar met verschillende eigenschappen. Tevens leveren wij de linoleum vloer in speciale decoratieve uitvoeringen en wij kunnen vloeren leveren met uw logo, door middel van een Aquajet techniek.

linoleum vloerbedekking

Diverse uitvoeringen van linoleum vloeren

Wij kunnen vloeren leveren met een vochtisolatiesysteem. Een geluidsisolerende of zwevende vloer behoort ook tot onze mogelijkheden. Linoleum wordt onder andere geproduceerd door Forbo Krommeni, Tarkett en DLW. Zij produceren linoleum vloeren in diverse uitvoeringen en dessins.

Linoleum vloeren voor een betonvloer look

Marmoleum Beton is een linoleum vloer met het uiterlijk van een betonvloer. Van Giersbergen Interieurprojecten heeft deze vloer ook in het assortiment. De duurzame vloer is van zichzelf erg stevig en eenvoudig te onderhouden dankzij de beschermende toplaag.

Linoleum vloer leggen

Omdat linoleum een zeer kleurvaste en duurzame vloerbedekking is, wordt deze vaak toegepast bij kamers met intensief gebruik. Wij leggen in eigen beheer het linoleum in uw ruimte. Pas wanneer de eerste baan perfect gelegd is, beginnen onze specialisten met het installeren van de andere banen.

Hoogwaardige egalisatieproducten

Wij verzorgen egalisatiewerkzaamheden met de meest hoogwaardige self-levelling egalisatieproducten. Speciaal toegepast op milieuvriendelijk voorstrijken. Van Giersbergen Interieurprojecten zorgt voor een optimaal eindresultaat van uw linoleum vloer.

Het onderhouden van linoleum vloeren

Het onderhouden van linoleum vloeren

Onderhoud aan een linoleum vloerbedekking is zeer eenvoudig. Linoleum is namelijk een duurzame, harde, hygiënische vloerbedekking. Voor het reinigen van een linoleum vloer zijn meerdere methoden mogelijkheden. Wij geven advies en stemmen ons onderhoudsplan af op de gebruiksintensiteit van de vloer. Ontdek ons totaalpakket voor interieurprojecten.

Scroll naar boven