Nora vloeren

Nora is een innovatief Duits bedrijf dat zich richt op het leveren van rubberen vloerbedekkingen en vloerbedekkingensystemen. Het materiaal staat bekend op de hoge slijtvastheid. Een rubbervloer is de veiligste vloer die je kunt kiezen. Ideaal voor openbare ruimtes en kantoren.

Neem contact op →

Diverse uitvoeringen van Nora vloeren

Nora rubber vloerbedekking is leverbaar in Norament (tegels) en Noraplan (banen 122 cm breed). Nora staat bekend om haar duurzame, slijtvaste en harde vloerbedekking met akoestisch comfort.

Norament

De twee top productielijnen van Nora zijn de lijnen Norament en Noraplan. Hierin is de Norament de rubberen klassieker van het bedrijf. Deze tegel is in verschillende designs te verkrijgen en draagt het kenmerk dat de tegels lang mooi blijven.

Noraplan

De Noraplan serie wordt geleverd in banen in plaats van tegels. De serie is in veel verschillende kleuren te verkrijgen zodat er altijd een optimaal resultaat bereikt wordt. De vloerbedekkingen van Nora komt u ondertussen al op vele locaties tegen, omdat het bijvoorbeeld ook brandwerend is.

Toepassingen van Nora Flooring

In onder andere de gezondheidszorg, onderwijs en industrie is Nora rubber een geschikte vloerafwerking met hoge technische kwaliteiten en esthetische uitstraling. Het merk staat bekend om speciale vloerbedekkingen zoals elektrisch geleidend, oliebestendig en brandwerend.

Kenmerken van Nora rubber

Elk product en ontwerp dat geleverd wordt door Nora, voldoet aan hoge eisen en is voorzien van de beste technische kwaliteiten. Volgens Van Giersbergen Interieurprojecten is elk project anders. Met die insteek adviseren we u graag welke vloeroplossing het beste bij uw project past.

Beeldmerk Van Giersbergen

Meer informatie?

Voor complete interieurprojecten bent u bij Van Giersbergen Interieurprojecten aan het juiste adres. 

Neem contact op

Scroll naar boven