Projectstoffering Medische sector

Zorginrichting is verbonden aan een groot aantal eisen en hoge kwaliteit. Bij de inrichting van klinieken en zorginstellingen speelt de uitoefening van een medisch beroep een rol. Wij beschikken over een zeer ruime collectie projectstoffering, zoals vinyl- en PVC vloeren en linoleum. Van Giersbergen Interieurprojecten heeft al een groot aantal projecten in de zorgsector gerealiseerd.

Vloeren medische sector

In de medische sector moeten vloerafwerkingen voldoen aan de eisen van de gebruikers. Eenvoudige reiniging, hygiëne en chemicaliënbestendigheid, elektrostatische eigenschappen, slijtvastheid, eventuele aanvullende anti-slipuitvoeringen zijn hierbij erg belangrijk en bovenal vereist.

  • Vloer laten leggen in het ziekenhuis? Lees meer

Scheidingswand medische sector

Ziekenhuizen, dierenklinieken en tandartspraktijken hebben allemaal aparte ruimtes voor verschillende werkzaamheden. Scheidingswanden zijn praktisch, multifunctioneel en flexibel inzetbaar. De gebruikte materialen zijn geluidsisolerend en brandwerend.

Vloeren medische sector

Projectstoffering voor de medische sector

Zonwering voor de medische sector

Uiteraard voldoen onze producten aan de strengste eisen die voor uw organisatie van belang zijn. Zo ook ons assortiment binnenzonwering. Ideaal om de temperatuur in wachtruimtes en algemene ruimtes te reguleren en als demping van het zonlicht.

Projectgordijnen voor de medische sector

Veel ruimtes in ziekenhuizen of klinieken hebben een huiselijke sfeer. Projectgordijnen dragen bij aan een aangeklede, professionele ruimte. Bij Van Giersbergen Interieurprojecten leveren we project gordijnen van o.a. Ado, Eijffinger, Artimo, Ploeg stoffen en Kendix.

Scroll naar boven