Projectstoffering industrie

Van Giersbergen Interieurprojecten verzorgt grote projecten met verschillende vloeroplossingen en projectstoffering. Vloeren, gordijnen, raamdecoratie en wanden zijn onderdeel van de totaalinrichting. Ook vanuit de (maak)industrie krijgen wij aanvragen die we met volle overtuiging kunnen realiseren. Van slijtvaste vloeren tot glazen scheidingswanden.

Werkplaatsvloeren

Een werkplaatsvloer moet in de eerste plaats bestand zijn tegen diverse vormen van belasting. Veilig en slijtvast zijn enkele voorwaarden voor een optimale werkplaatsvloer. De vloer kan te maken krijgen met zware mechanische werkzaamheden. Een stroeve antislipvloer heeft dan de voorkeur.

Meer informatie

Scheidingswand industrie

In een ruimte waar machines staan en zware werkzaamheden plaatsvinden, brengt ook veel geluid met zich mee. Systeem- of scheidingswanden zijn duurzaam, brandwerend, zorgen voor geluidsdemping en vormen een aparte ruimte voor andere werkzaamheden of werkplekken.

Zonwering voor industrie

Productiebedrijven hebben veelal grote productiehallen met machines en installaties. Gedurende de dag kan zonlicht zorgen voor een temperatuurstijging en verblinding. Voor een veilige ruimte kiest u voor binnenzonwering, welke wij in vele maten, kleuren en uitvoeringen aanbieden.

Projectgordijnen voor industrie

Onze gordijnstoffen en gordijnen zijn brandvertragend en kunnen geleverd worden in diverse stijlen. Het ophangen en installeren van gordijnen wordt uitsluitend door professionals uitgevoerd. De gordijnen kunnen in banen of in kamerhoge uitvoering geleverd worden voor uw productiehal.

Werkplaatsvloeren

Scroll naar boven