Desso tapijt

Desso is één van de Europese marktleiders in tapijten voor de zakelijke markt. Zowel in kamerbreed tapijt (400 cm) als in tapijttegels fabriceert Desso hoogwaardige projecttapijten welke aan diverse eisen voldoen.

Neem contact op →

Diverse uitvoeringen van Desso tapijt

Desso Airmaster tapijt is een tapijttegel collectie die zorgt voor schonere lucht in uw kantoor. Goed tapijt zoals dat van Desso geeft warmte en karakter aan uw project. Bovendien is het sterk genoeg voor zakelijk gebruik.

Toepassingen van Desso tapijt

Desso levert hoogwaardige tapijttegels en kamerbreed tapijt voor het topsegment van de markt. Voor zowel bedrijven als particulieren. Vloeren van Desso liggen in kantoren, openbare gebouwen, en zorgcentra. Onze specialisten hebben ruime ervaring met het installeren van Desso vloeren.

Kenmerken van Desso vloerbedekking

Desso vloerbedekkingen zijn geluiddempend, warmte-isolerend, energiebesparend en veilig. Desso tapijt straalt bovendien warmte en sfeer uit en geeft een behaaglijk gevoel in de ruimte. De tapijten van Desso voeren het GUI-logo, met goedkeuring van de Duitse Allergie- en Astmabond.

Uitgebreide combinatiemogelijkheden

De collectie Desso Transitions bestaande uit Fuse, Fields, Pebble en Wave biedt uitgebreide combinatiemogelijkheden met verrassende patronen en kleurnuance ontwikkelingen. Bij de keuze van een nieuwe vloer adviseren wij u zorgvuldig in welke stijl en kleur het beste past.

Beeldmerk Van Giersbergen

Meer informatie?

Voor complete interieurprojecten bent u bij Van Giersbergen Interieurprojecten aan het juiste adres. 

Neem contact op

ADO   Amtico   Artimo Stoffen en gordijnen   B&C raamdecoratie   Desso   Forbo   Gerflor  Interface Flor  MFlor  Nora  Tarkett  TFD  Wipro

Scroll naar boven