Home > Merken > Desso Tapijten

Desso tapijttegels: uitvoeringen en toepassingen

Al meer dan 85 jaar is Desso één van de Europese marktleiders op het gebied van hoogwaardige tapijttegels voor de zakelijke markt. Desso tapijttegels zijn zowel te verkrijgen in kamerbreed tapijt (400 cm) als in tapijttegels, die aan diverse eisen voldoen. De Desso tapijttegels zijn slijtvast en gaan enorm lang mee. Ze zijn geschikt voor uiteenlopende bedrijfsruimtes zoals (bank)kantoren, vergadercentra, scholen, fitnesscentra en zorgcentra. Bovendien zijn de tapijttegels zeer onderhoudsvriendelijk. Vuil en stof kunt u moeiteloos verwijderen. Dit is niet alleen gemakkelijk, maar zorgt hierdoor ook voor lage onderhoudskosten.

Desso tapijttegels - Welke uitvoeringen zijn er?

Desso tapijttegels zijn er verschillende uitvoeringen. Bij de keuze van een nieuwe vloer adviseren wij u zorgvuldig in welke stijl en kleur het beste past. U kunt onder andere een keuze maken uit de volgende uitvoeringen:

desso tapijttegels modern
Neem contact op

Desso AirMaster Tones

Deze collectie Desso tapijttegels garanderen een gezond binnenklimaat op de werkvloer. De tapijttegels zijn in staat schadelijke fijnstofdeeltjes op te vangen en vast te houden waardoor het niet in de lucht circuleert. Zo hangt er een schonere lucht in uw kantoor. Ook geven de tegels warmte en karakter aan uw project.

Desso Stratos

De Desso Stratos-collectie behoort tot een van de populairste collecties Desso tapijttegels en de tegels zijn zowel esthetisch, functioneel als betaalbaar. Desso Stratos tegels zijn verkrijgbaar in een gevarieerd kleurenpalet van 24 kleuren. 7 originele kleuren combineren perfect met warme en koele neutrale kleuren en 12 opvallende accenttinten.

Desso Denim

Ruig en verweerd, duurzaam en comfortabel. Dat is de collectie Desso Denim. Hiermee geeft u het interieur een stoere ‘jeans look’. Deze Desso tapijttegels zijn gemaakt van gerecyclede garens, afkomstig van onder andere oude visnetten die zijn teruggewonnen uit de oceaan. U heeft de keuze uit 7 denim blauw kleuren met verschillende structuren.

Desso Carved

De Desso Carved tegels hebben de natuur als inspiratiebron en zijn ontworpen om verschillende texturen met hetzelfde organisch aanvoelende uiterlijk te kunnen combineren. De tapijttegels van Desso Carved zijn verkrijgbaar in tien gedempte kleuropties: van antracietgrijs- en zwart tot lichte bruintinten. Op die manier biedt Desso Carved altijd een neutrale en kalmerende achtergrond voor elke werkomgeving.

desso tapijttegels groen
Neem contact op

Desso tapijttegels toepassingen

Desso levert hoogwaardige tapijttegels en kamerbreed tapijt voor het topsegment van de markt. Voor zowel bedrijven als particulieren. Desso tapijttegels liggen in kantoren, openbare gebouwen en zorgcentra. Onze specialisten hebben ruime ervaring met het installeren van Desso vloeren.

Kenmerken van Desso tapijttegels

Uw nieuwe tapijt moet natuurlijk niet alleen mooi zijn, maar ook functioneel. Daarom zijn Desso tapijttegels gemaakt van hoogwaardige materialen en kunt u langer van deze vloerbedekking genieten. De tapijttegels zijn veilig, energiebesparend en antistatisch. Ook hebben ze een geluiddempende werking, waardoor er voor een rustige werkomgeving wordt gezorgd. Uiteraard blijft de vloerverwarming werken als u deze tapijttegels laat leggen. Bovendien straalt Desso tapijt warmte en sfeer uit en geeft het een behaaglijk gevoel in de ruimte. De tapijten van Desso voeren het GUI-logo, met goedkeuring van de Duitse Allergie- en Astmabond.

Over Desso

De visie van Desso was om marktleider te zijn op het gebied van milieuvriendelijke vloerproducten met een meerwaarde qua design en functionaliteit. De kracht van het bedrijf zit in de ondernemingsgeest die binnen dit bedrijf heerst. Iedereen die betrokken is, wordt aangespoord om kansen te zien in de verbetering van hun producten en diensten.

Neem contact op

Scroll naar boven