Home > Vloerbedekking > Vinyl Vloer Laten Leggen

Vinyl vloer laten leggen: waar uw wens en onze mogelijkheden samen komen

Voor ieder project vindt u een passende vinyl vloer bij Van Giersbergen Interieurprojecten. Een vinyl vloer laten leggen op kantoor, in een klaslokaal bij u thuis of in een ziekenhuis. Van Giersbergen staat bij iedere locatie voor u klaar. Wanneer u kiest voor een vinyl vloer kiest u voor vele voordelen en mogelijkheden. Meer weten over een vinyl vloer laten leggen en onze mogelijkheden? Lees dan zeker dit artikel verder.

Vinyl vloer laten leggen scheiding
Neem contact op →

Vinyl vloer laten leggen kan voor iedere sector en past bij ieder interieur 

Projectvinyl is in diverse maatvoeringen leverbaar, zoals banen, tegels en stroken. Tevens is een uitgebreid scala aan kleuren en printuitvoeringen mogelijk. Dit zorgt ervoor dat er voor iedere wens een soort vinyl is dat aansluit. Bij Van Giersbergen Interieurprojecten vindt u projectvinyl van de marktleidende fabrikanten,  zoals AmticoTFD en Forbo.

Zo kunt u ook kiezen uit twee groepen vinyl vloerbedekking. Het gaat hierbij om de groep homogeen projectvinyl en de groep heterogeen projectvinyl. Het verschil is het aantal lagen die het uiteindelijke product vormen. Tijdens een gesprek kunnen wij u hier meer over uitleggen.

Verder kunnen wij volgende toepassingen leveren:

  • Waterdicht gelaste naden bij intensief te reinigen ruimten;
  • Akoestische vloer met contactgeluid isolerende ondervloer;
  • Antislip vloeren;
  • Cleanroom uitvoeringen met sanitaire c.q. holle hoekplint uitvoering. 

Samen kijken wij met u naar uw wens en welke vorm vinyl dit met zich meebrengt. 

Vinyl vloer laten leggen: voor welke voordelen kiest u? 

Dat een vinyl vloer laten leggen een goede keuze is, is iets dat vaststaat. Maar waarom is dit zo een verstandige keuze? Met enkele voorbeelden op rij maken wij dit aan u duidelijk. 

  1. Een vinyl vloer is eenvoudig in onderhoud. Het onderhouden en reinigen van uw vinyl vloer vraagt om de juiste methode en producten. De vloeren zijn duurzaam, onderhoudsvriendelijk en geschikt voor zeer intensief gebruik. Laat u ook ontzorgen na de installatie van een vinyl vloer en vraag naar ons onderhoudsprogramma op maat. 
  2. Het is een betaalbare soort vloerbedekking; 
  3. Door de uiteenlopende designs kunt u veel kanten op met een vinyl vloer; 
  4. Een vinyl vloer laten leggen van goede kwaliteit is een duurzame keuze. Uw vloer gaat lang mee; 
  5. Deze soort vloer werkt geluiddempend. 

Vinyl vloer laten leggen paars
Neem contact op →

Wat kan Van Giersbergen voor u betekenen? 

Heeft u het gevoel dat een vinyl vloer laten leggen misschien de oplossing voor u kan zijn? Dan helpen wij u graag verder! Door onze jarenlange ervaring hebben wij al veel mooie projecten mogen afronden en veel mensen blij gemaakt. Of het nu een vinyl vloer was in het onderwijs, in de medische sector of in een sportschool, Van Giersbergen krijgt het voor elkaar. Naast het leggen van een vinyl vloerbedekking kunt u ook voor andere diensten bij ons terecht. Denk hierbij aan systeemwanden, vloeren egaliseren, cleanroom inrichting en projectstoffering.  

Wilt u gebruik maken van onze dienst “vinyl vloer laten leggen of twijfelt u nog tussen een ander soort vloer? Onze specialisten staan u graag te woord. U kunt eenvoudig contact met ons opnemen door het online contactformulier in te vullen, een mailtje te sturen naar info@giersbergen.nl of door te bellen naar ons telefoonnummer 036-5315724.

Van Giersbergen helpt u verder!

Neem contact op

Scroll naar boven