Amtico PVC vloer

Amtico is een producent van luxe hoogwaardige PVC vloeren. Amtico maakt haarscherpe foto’s van hout en stenen en print deze op stroken PVC of PVC tegels. Op deze manier levert het bedrijf PVC vloeren die sprekend lijken op natuurlijke houten of stenen vloeren. Bijzonder en functioneel.

Neem contact op →

Diverse uitvoeringen van Amtico vloeren

De Amtico hout en marmer uitvoeringen in tegels of stroken zijn waarheidsgetrouwe uitvoeringen. Hierdoor ontstaat door een groot gevarieerd aantal detailleringen een duurzame vloer op basis van kunststof. Er zijn verschillende formaten lamellen en tegels leverbaar.

Toepassingen van Amtico vloeren

De vloeren van Amtico worden vooral gebruikt in grote winkels, kantoren en hotels, maar ook voor de particuliere markt zijn de vloeren uitermate geschikt. Van Giersbergen Interieurprojecten heeft ruime ervaring met de producten van Amtico. Van advies tot installatie en onderhoud.

Ondervloer in perfecte conditie voor beste resultaat

Voor een optimaal esthetisch fraai resultaat dient de ondervloer zich in perfecte conditie te bevinden. Van Giersbergen Interieurprojecten beheerst als geen ander de kwaliteit om een perfecte ondervloer te realiseren en Amtico vloeren professioneel te plaatsen.

Beeldmerk Van Giersbergen

Meer informatie?

Voor complete interieurprojecten bent u bij Van Giersbergen Interieurprojecten aan het juiste adres. 

Neem contact op

Scroll naar boven