Home > Merken > Forbo Vloeren

Forbo vloeren

Voor projectstoffering is de ideale vloerbedekking duurzaam en op verschillende manieren en in diverse sectoren toepasbaar. Daarom vindt u Forbo vloeren bij Van Giersbergen in het assortiment. De vloeren van Forbo zijn gemaakt van natuurlijke grondstoffen. De Marmoleum vloeren zijn geheel CO2-neutraal. De Eternal vloeren worden voor 60 procent gemaakt van materiaal uit het productieproces van Forbo.

Van Giersbergen gebruikt voor projectstoffering de meest duurzame producten. Forbo vloeren zijn daar een goed voorbeeld van. Ze zijn gemaakt van natuurlijke grondstoffen en gaan decennialang mee. Forbo is een Zwitserse producent van onder meer linoleum en vinyl vloeren. Het merk is met de Forbo vloeren marktleider in projectstoffering.

Forbo vloeren gang
Neem contact op

Forbo vloeren

De Marmoleum vloeren van Forbo zijn veelzijdig in toepassing, duurzaam in gebruik, eenvoudig te installeren en gemakkelijk schoon te houden. De installatie van Forbo vloeren kan met of zonder lasdraad. In beide gevallen is het geen ingewikkelde installatie. Marmoleum vloeren hebben bij periodieke reiniging en regelmatig onderhoud een lange levensduur van tientallen jaren.

In diverse uitvoeringen zijn Forbo vloeren verkrijgbaar. De innovatieve producten inspireren leveranciers om een individuele omgeving te creëren. De PVC-vloeren en het Eternal projectvinyl van Forbo worden met geavanceerde technieken vakkundig geproduceerd. Hierdoor is de vloer extra vormvast. Ze lijken dankzij de toplaag en het reliëf op parket vloeren.

PVC-vloeren zijn stevig en bestendig tegen krassen. Eternal projectvinyl is ook voorzien van een beschermende laag tegen slijtage en krassen. Het projectvinyl is verkrijgbaar in drie lijnen: Eternal Colour, Eternal Material en Eternal Wood. Deze lijnen kunt u combineren in uw project voor afwisseling tussen verschillende ruimtes. Die afwisseling is misschien niet nodig, want met het repeterende patroon van Eternal Material en Eternal Wood om de anderhalve meter wordt er al een natuurlijke look gecreëerd.

De vloerbedekking is verkrijgbaar op rol, maar ook in modulaire tegelformaten. Alle vloeren van Forbo zijn van natuurlijke grondstoffen gemaakt. Marmoleum is gemaakt van hernieuwbare grondstoffen zoals lijnolie, hars en kalksteen. De Marmoleum vloeren, die geheel CO2-neutraal zijn, hebben zo een milieuvriendelijk karakter. In onze collectie vindt u Forbo vloeren met verschillende kleuren, dessins en structuren en in diverse formaten.

Forbo vloeren hal
Neem contact op

Projectstoffering

Van Giersbergen is in complete interieurprojecten gespecialiseerd. Projectstoffering kan deel uitmaken van de totale projectinrichting van uw ruimte. Wij verzorgen projectstoffering bij zowel nieuwbouw, verhuizing als bij renovatie. Forbo vloeren zijn dankzij de veelzijdigheid ook voor projectstoffering geschikt. Voor ieder project en elke ruimte vinden wij samen met u de ideale vloer.

Forbo vloeren: toepassingen

De vloeren van Forbo worden in verschillende sectoren succesvol toegepast. Voor onder meer een duurzame en inspirerende leeromgeving in het onderwijs, om het gevoel van thuis te creëren in de ouderenzorg en voor een gezonde en prettige werkomgeving in kantoren. De praktisch stevige vloeren van Marmoleum zijn toepasbaar voor diverse branches.

Wilt u meer informatie over Forbo vloeren? Neem dan vrijblijvend contact op met Van Giersbergen Interieurprojekten. Wij zijn zoals gezegd specialist op het gebied van projectstoffering. Van Giersbergen voorziet al ruim 60 jaar vele gebouwen van complete interieurprojecten: van overheidsgebouwen tot kledingwinkels en van scholen tot ziekenhuizen. Wij onderscheiden ons door de combinatie van hoge kwaliteit, materiaalkeuze en duurzaamheid. Behalve voor projectstoffering kunt u ook bij Van Giersbergen terecht voor bijvoorbeeld systeemwanden of voor het van vloeren.

Neem contact op

Scroll naar boven