Forbo marmoleum

Forbo marmoleum is veelzijdig in toepassing, duurzaam in gebruik, eenvoudig te installeren met of zonder lasdraad en gemakkelijk schoon te houden. De levensduur van marmoleum vloerbedekking bij regelmatig reiniging en onderhoud is enkele tientallen jaren.

Neem contact op →

Diverse uitvoeringen van Forbo vloeren

De producten van Forbo zijn innovatief. Ze inspireren leveranciers om een individuele omgeving te creëren. De vloerbedekking is zowel verkrijgbaar op rol als in modulaire tegelformaten. De vloeren van Forbo zijn gemaakt van natuurlijke grondstoffen

Forbo marmoleum – linoleum

Forbo marmoleum heeft milieuvriendelijke karakter en is geheel CO2 neutraal. Marmoleum is een stevige en bovenal ook praktische vloer, toepasbaar voor meerdere ruimtes en branches. Onze collectie bestaat uit verschillende kleuren, structuren en formaten. Voor ieder wat wils.

Forbo PVC vloeren

De PVC vloeren van Forbo worden vakkundig geproduceerd met geavanceerde technieken waardoor de vloer extra vormvast is. Dankzij het reliëf en de toplaag lijkt de PVC vloer op echt parket. Tevens is deze vloerbedekking stevig en krasvast. Onze collectie bestaat uit verschillende kleuren en dessins.

Beeldmerk Van Giersbergen

Meer informatie?

Voor complete interieurprojecten bent u bij Van Giersbergen Interieurprojecten aan het juiste adres. 

Neem contact op

ADO   Amtico   Artimo Stoffen en gordijnen   B&C raamdecoratie   Desso   Forbo   Gerflor  Interface Flor  MFlor  Nora  Tarkett  TFD  Wipro

Scroll naar boven