Home > Diensten > Vloeren Egaliseren > Vloer Laten Egaliseren

Vloer laten egaliseren - Alle mogelijkheden op een rij

Een vlakke ondergrond is van groot belang als er een vloer gelegd moet worden, daarom moet deze altijd worden geëgaliseerd. Dit is een secuur werk. U wilt immers niet dat het mis gaat en dat u opnieuw moet beginnen. Daarom kunt u ook uw vloer laten egaliseren. Van Giersbergen heeft jarenlange ervaring en zal uw vloeren egaliseren met oog voor detail en kwaliteit. Maar waarom moet u uw vloer laten egaliseren, wat zijn de voordelen en wat kan van Giersbergen precies voor u betekenen? U leest het hier.

Vloer laten egaliseren gang
Neem contact op →

Waarom is uw vloer laten egaliseren belangrijk?

Vloeren egaliseren is een secuur werkje. Het is dan ook heel belangrijk dat dit correct en volgens de normen wordt gedaan, het liefst door iemand met ervaring. Wordt de vloer namelijk niet juist geëgaliseerd, dan moet alles opnieuw omdat de basis van de vloer dan niet in orde is. Daarom raden wij u aan dit uit te besteden en uw vloer te laten egaliseren. 

De voordelen van uw vloer laten egaliseren

Wilt u uw vloer laten egaliseren, dan profiteert u van vele voordelen:

  • Uw vloer oogt strak en gelijkmatig
  • De vlakheid wordt verbeterd en de ruwheid van uw vloer wordt weggenomen
  • Oude lijmresten - die een negatieve invloed kunnen hebben op nieuwe vloer - worden verwijderd
  • Door egalisatie wordt uw ondervloer sterker en is deze beschermd tegen vocht
  • Zowel de kwaliteit als de levensduur van uw vloer wordt aanzienlijk verlengd

Vloer laten egaliseren door Van Giersbergen

Ongeacht wat vloer - of het nu een vloer in de medische sector of op kantoor is - uw vloeren egaliseren is altijd van belang. Gaat u uw vloer laten egaliseren door Van Giersbergen, dan krijgt u door de gelijktrekkende werking van de egalisatiemortel een gladde en rechte vloer waar u nog jaren van geniet. Wij hebben - afhankelijk van de staat van uw ondervloer en uw keuze voor de dekvloer - verschillende methodes om de vloer voor te bereiden. Tot uw vloer laten egaliseren behoren onder andere:

  • Het stofvrij maken van de ondervloer
  • Behandeling met egaline

Zo heeft u in een mum van tijd weer een betreedbare vloer.

Vloer laten egaliseren fitnessruimte
Neem contact op →

Hoe lang duurt het om uw vloer te laten egaliseren?

Hoe lang de voorbereiding van uw vloer laten egaliseren duurt, is afhankelijk van het type vloer. In principe duurt het aanbrengen zelf niet zo lang omdat het cement uit zichzelf al afvlakt. De droogtijd wordt bepaald door de dikte van het egaliseercement. Mocht er op sommige plekken een dikke laag liggen, dan kan dit wat langer duren. Houd rekening met ongeveer 12 uur droogtijd per 1 mm. Wilt u een kortere wachttijd, dan bieden wij ook sneldrogend egaliseercement.

Vloer laten egaliseren van perfecte kwaliteit

Gaat u uw vloer laten egaliseren door Van Giersbergen, dan bent u verzekerd van een echte kwaliteitsvloer, want service en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. Uw vloer laten egaliseren gebeurt met een hoogwaardig self-levelling egaline, dat beschikt over een hoog vloeiend vermogen. Door deze voorbereiding krijgt u een vloer met perfectie. Bij het egaliseren van uw vloeren behoort ook scheuren, diepe gaten uitvullen en sleuven. Dit doen wij om een zo goed mogelijk esthetisch en optisch resultaat van uw vloer te creëren.

Meer informatie en contact

Interesse in uw vloer laten egaliseren door Van Giersbergen, gevestigd in Almere? Neem dan contact op via het contactformulier of bel ons via 036 - 531 57 24.

Neem contact op

Scroll naar boven