Home > Gordijnstof

Gordijnstof van Artimo

Bij gordijnstof van Artimo weet u zeker dat kwaliteit en veiligheid voorop staat. Artimo levert al jarenlang een eigen collectie hoogwaardige, permanent vlamvertragende gordijn- en meubelstoffen voor projecten. Alle gordijnstoffen zijn van hoge kwaliteit en zijn samengesteld uit 100% polyester FR of Trevira CS. Wij begrijpen goed dat het creëren van een unieke sfeer en inrichting belangrijk is, daarom werken we nauw samen met onze cliënten of de architect om specifieke en unieke behoeftes te waarborgen. Zodat u en uw cliënten en medewerkers zich goed en veilig kunnen voelen. Ons team van medewerkers heeft vele jaren ervaring in de branche, is deskundig en professioneel en staat voor u klaar om u gespecialiseerd en geïnformeerd advies te geven.

Gordijnstoffen: Diverse uitvoeringen

De gordijnstof van Artimo komen in diverse uitvoeringen. Bij Van Giersbergen Interieurprojecten voeren we de collectie van Artimo al meerdere jaren. Overgordijnen, uni-stoffen, vitrages en transparanten, verduistering stoffen en separatiestoffen zijn kwaliteiten welke in de project- en zorgsector door ons toegepast worden.

gordijnstof 1 vangiersbergen
Neem contact op

Gordijnstoffen: Toepassingen

Samen met u kijkt Van Giersbergen Interieurprojecten naar een optimale oplossing voor de ruimte. Op basis van onze kennis en advies kunt u een overwogen keuze van materialen en kleuren maken. Artimo gordijnstoffen worden breed toegepast: in ziekenhuizenscholenkantoren en restaurants. Het is juist op deze locaties, waar brandveiligheid een serieuze zaak is en waar er aan strikte veiligheidsregels voldoen moet worden, dat de stoffen van Artimo een goede oplossing bieden.

Gordijnstof: Brandveiligheid en Trevira CS

De gordijnstoffen van Artimo zien er niet alleen goed uit, ze nemen ook de brandveiligheid in acht. Wist u bijvoorbeeld dat er gordijnstof bestaat die uit zichzelf geen vlam kan vatten? De gordijnstoffen van Artimo zijn IFR (inherently flame retardant) en bestaan uit 100% permanent vlamvertragende polyester garen. De stof is dus niet naderhand behandeld om vlamvertragend gemaakt te worden met chemicaliën. Wat dit betekent, is dat je zo vaak kunt wassen als je wilt en ze altijd vlamvertragend blijven omdat wat de stof moeilijk brandbaar maakt in de vezels van de stof zelf zit. Dit maakt de stof een uitstekende keuze voor plekken zoals scholen, zorginstellingen en openbare gelegenheden waar veiligheid extra belangrijk is. Lees meer over vlamvertrager hier.

gordijnstoffen 2 vangiersbergen
Neem contact op

Gordijnstof: Trevira CS

Trevira CS is de merknaam voor permanent vlamvertragende polyester en is ook een kwaliteitsgarantie. Daarnaast is de gordijnstof makkelijk in het onderhoud. Hier even de voordelen van Trevira CS gordijnstoffen op een rijtje:
  • De Trevira CS stof behoudt zijn vorm en blijft er daarom langdurig mooi uitzien
  • De gordijnstof is bijzonder makkelijk te onderhouden. Zo is de stof makkelijk te reinigen, kan gewassen worden op een lage temperatuur en is sneldrogend. Dit is goed voor het milieu en ook goed voor de portemonnee.
  • De gordijnstoffen hebben een hoge kleur- en licht dichtheid
  • De gordijnstof voldoet aan het Oeko-Tex 100 certificaat, dit betekent dat de stof geen schadelijke stoffen bevat.

Gordijnstof: Waarom Artimo

Als enig bedrijf in Nederland heeft Artimo een collectie die uitsluitend uit internationaal gecertificeerde, permanent vlamvertragende stoffen bestaat. Alle gordijnen en vitrages hebben een bepaalde geluiddempende werking. Een aantal stoffen hebben zelfs een antimicrobiële laag. Neem gerust contact op voor meer informatie en persoonlijk advies, wij helpen u graag. Neem hier contact met ons op.

Neem contact op

Scroll naar boven