Projectinrichting

onze diensten projectinrichtingEen complete projectinrichting? Van Giersbergen Interieurprojecten helpt u graag verder. Door onze jarenlange ervaring zijn wij inmiddels specialist geworden op het gebied van complete projectinrichting. Van kantoorvloeren en linoleum vloeren tot het plaatsen van systeemwanden: u bent bij ons aan het juiste adres voor de gehele inrichting.

Toepassingen van projectinrichting

Van magazijnvloeren, universele kantoren en directiekantoren tot laboratoria en cleanroom vloeren. Van Giersbergen Interieurprojecten heeft ervaring met vele toepassingen van projectinrichting. Uitvoeringen zijn mogelijk in projecttapijt, linoleum, marmoleum, PVC, ESD vloeren, laboratoriumvloeren en cleanroom vloeren. Holle hoeken en sanitaire plinten behoren uiteraard ook tot ons leveringsprogramma.

Wij bieden een compleet pakket van diensten aan rondom interieurprojecten. Wilt u meer weten over projectinrichting of één van de andere diensten die wij aanbieden? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag persoonlijk verder.

onze diensten projectinrichting
onze diensten projectinrichting