Home > Projectstoffering Nederland

Projectstoffering Nederland: Van Giersbergen heeft jarenlange ervaring

De complete inrichting van een vernieuwde ziekenhuisafdeling, gerenoveerde bedrijfsruimte of cleanroom. Van Giersbergen verzorgt volledige projectstoffering in Nederland. Van gespecialiseerde vloerbedekking voor operatiezalen en laboratoria tot de inrichting van kantoren en vergaderruimtes. We hebben kennis van renovatieprojecten en nieuwbouw.

De dienstverlening van Van Giersbergen Interieurprojecten bestaat onder meer uit vloerbedekking, systeemwanden en binnenzonwering. We bieden ook complete projectstoffering in Nederland aan. We hebben de ervaring, kennis en bieden reinigings- en verhuisservice. Elk project is uniek en daarom leveren we maatwerk, gericht op een kwalitatief eindproduct.

projectstoffering Nederland Van Giersbergen Interieurprojecten
Neem contact op → 

Projectstoffering Nederland

We verzorgen volledige projectstoffering in Nederland. Van Giersbergen Interieurprojecten helpt u bij de inrichting van een nieuw bedrijfspand, het vernieuwen van een afdeling of het herinrichten van een hele verdieping. We zorgen voor onder meer de vloerbedekking, gordijnen, systeemwanden en binnenzonwering.

Projectstoffering Nederland: Van Giersbergen Interieurprojecten biedt projectstoffering in Nederland voor diverse toepassingen en voor verschillende branches. We zijn gespecialiseerd in harde vloeren zoals linoleum en PVC. Ook leveren we tapijtvloerbedekking in vele soorten en uitvoeringen. Met het projectmatig gebruik van tapijt houden we rekening met diverse kwaliteitseisen zoals: onder andere doelmatigheid, antistatisch en de brandvertragende werking. Voor de totale projectinrichting van uw kantoor, cleanroom of school zit u bij ons goed.

Eigenschappen vloerbedekking

Per branche of zelfs ruimte kan de ideale vloerbedekking verschillen. ESD vloeren hebben de eigenschap om statische ontlading die via de vloer op personen worden overgedragen te voorkomen. Dit is ideaal voor bijvoorbeeld operatiezalen. We leveren ook harde vloeren met sanitaire afwerking voor onder andere laboratoria. Van Giersbergen bezit hier een GMP-Z kwalificatie voor. Voor ruimtes die schoon en hygiënisch moeten zijn, raden we Mipolam vloeren aan. Die zijn waterdicht en kunnen een zware belasting aan.

Bij projectstoffering in Nederland leveren we naast de vloerbedekking ook raamdecoratie, systeemwanden en zonwering. Systeemwanden en glaswanden zijn een ideale toepassing om uw kantoor of bedrijfsruimte op te delen in verschillende ruimtes. Het zijn flexibele wandsystemen waarmee we uw ruimte optimaal invullen. We installeren ook binnenzonwering zoals rolgordijnen, jaloezieën en overgordijnen.

Projectstoffering Nederland Van Giersbergen
Neem contact op →

Projectstoffering Nederland: al ruim 60 jaar!

Projectstoffering Nederland: Van Giersbergen Interieurprojecten verzorgt vanuit Almere projectstoffering in heel Nederland. Ruim 60 jaar verzorgen we complete interieurprojecten voor vele organisaties. We hebben kennis van renovatieprojecten en nieuwbouw. Onze projectinrichting kenmerkt zich door hoge kwaliteit, materiaalkeuze en duurzaamheid.

Aandacht voor onderhoud is bij vloerbedekking belangrijk. Gedegen onderhoud heeft altijd een positief effect op het oppervlak en de prestatie van de vloer. De diepe reiniging van uw tapijt kunt u ook uitbesteden aan onze specialisten. Ze kunnen u helpen bij het uitvoeren van renovatiewerkzaamheden voor de vloer van uw kantoor. Een andere service van Van Giersbergen bevat de verhuisactiviteiten. We voeren deze meubeltransporten uit met onze specifieke verhuismiddelen zoals bureauheffers en diepladers.

Beeldmerk Van Giersbergen

Contact

Wilt u meer informatie over projectstoffering in Nederland of over de andere producten en diensten van Van Giersbergen Interieurprojecten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Neem contact op →

Scroll naar boven