Home > Vloer Laten Leggen In Ziekenhuizen

Vloer laten leggen in ziekenhuizen? Wij houden rekening met alle eisen

Wilt u een vloer laten leggen in ziekenhuizen? Van Giersbergen is expert in het leggen van PVC-ziekenhuisvloeren en houdt rekening met alle eisen. We vertellen u er graag meer over. Lees snel verder.

In een ziekenhuis is de hygiëne het allerbelangrijkst. In vochtige, warme en vuile ruimten zullen bacteriën zich het makkelijkst verspreiden. Een goede of minder goede hygiëne kan soms dus net het verschil maken voor een patiënt. Een vloer laten leggen in ziekenhuizen is dus niet zo simpel, want er moet rekening gehouden worden met een heleboel eisen.

Vloer laten leggen in ziekenhuizen Van Giersbergen
Neem contact op →

Vloer laten leggen in ziekenhuizen - Eisen

Benieuwd naar de eisen 'vloer laten leggen in ziekenhuizen'? Wij zetten ze graag voor u op een rijtje:

 • Eenvoudige reinigingen en slijtvastheid
  Goed te behandelen met schoonmaakmiddelen en desinfectiemiddelen. Door toepassing van een slijtvaste topcoating op de ziekenhuisvloer kan dit zorgen voor een heel hygiënische vloer.
 • Hygiëne en chemicaliënbestendigheid
  Stofdeeltjes kunnen zich snel gaan hechten aan de vloer. Dit moet worden voorkomen. Ook mogen er geen bacteriën en virussen gedijen op de ziekenhuisvloeren. De vloer moet dus geheel poriën dicht zijn.
 • Elektrostatische eigenschappen
  Het verhinderen van ESD (Elekctronic Static Discharge). In operatiekamers en ziekenhuiskamers staat normaal gesproken elektrische apparatuur opgesteld die nooit door statische elektrische elektriciteit mag worden verstoord of beschadigd. Onze ziekenhuisvloeren neutraliseren ESD.
 • Eventuele aanvullende anti-slip uitvoeringen
  Een goede slipresistentie voorkomt uitglijden en zorgt ervoor dat de ziekenhuisvloer goed beloopbaar is.

Vloer laten leggen in ziekenhuizen? Kies PVC

U wilt een vloer laten leggen in ziekenhuizen, maar welke vloer kiest u? In de meeste ziekenhuizen liggen vrijwel alleen PVC-ziekenhuisvloeren. Dit type vloer is sterk, vuilafstotend, antibacterieel en makkelijk schoon te houden. De PVC-vloer is samengesteld uit kunststoffen en is in meerdere uitvoeringen leverbaar: ESD vloeren, antislip vloeren en een vloer met sanitaire plint uitvoering. En naast dat het functioneel is, ziet het ziekenhuis er ook nog eens representatief uit!

Een PVC vloer is in diverse afmetingen, tegelformaten en stroken leverbaar. De specialisten van Giersbergen leggen in eigen beheer de PVC vloeren in uw ziekenhuis.

Vloer laten leggen in ziekenhuizen Van Giersbergen
Neem contact op →

Vloer laten leggen in operatiekamer? Kies ESD

Een ESD vloer is speciaal geschikt voor in een operatiekamer en in computerruimtes. Het heeft namelijk de speciale eigenschap om de statische ontlading die via de vloer op een persoon of machine kan worden overgedragen, te voorkomen. Ons team is erkend specialist in het plaatsen van ESD vloeren. Dus wilt u een ESD vloer laten leggen in ziekenhuizen? Bij ons bent u aan het goede adres!

Vloer laten leggen in ziekenhuizen door Van Giersbergen: Wie zijn wij?

Al 60 jaar lang voorzien wij vele organisaties in Nederland van complete interieurprojecten. Gemeente Almere en Sanquin horen onder andere tot onze vaste klanten. Een aantal kenmerken van onze projectinrichtingen zijn hoge kwaliteit, duurzaamheid en materiaalkeuze. In ons assortiment staat kwaliteit ook voorop. Wij werken met producten van Desso, Forbo Krommenie, Interfaceflor, Nora en Eijffinger. 

Onze dienstverlening is uitgebreid en bestaat uit binnenzonwering, projectstoffering, systeemwanden en cleanroom inrichting (zoals vloer laten leggen in de ziekenhuizen). Wij bieden vakmanschap vanaf het allereerste begin en altijd gericht op een kwalitatief eindproduct.

Contact

Heeft u nog vragen, of wilt u meer informatie over onze producten en diensten? Bel ons gerust even op! U kunt ons bereiken op 036 - 531 57 24. Ook zijn wij via de e-mail bereikbaar op info@giersbergen.nl. Via het contactformulier hiernaast kunt u ons een vraag stellen.

Wilt u liever langskomen? Dat mag natuurlijk ook! Ons adres is Gildemark 127, 1351 HL in Almere. Via de Routeplanner kunt u gemakkelijk uw eigen route berekenen.

Neem contact op

Scroll naar boven