Projectvinyl

Voor ieder project vindt u een passende vinyl vloer bij Van Giersbergen Interieurprojecten. Deze vloerbedekking is in twee groepen in te delen: homogeen en heterogeen projectvinyl. Het verschil is het aantal lagen die het product vormen. Vinyl is in diverse maatvoeringen en kleuren leverbaar.

Neem contact op →

Projectvinyl voor elke toepassing

Uw wensen bepalen welke vorm van projectvinyl voor uw project geschikt is. Wij kunnen de volgende toepassingen leveren: waterdicht gelaste naden bij intensief te reinigen ruimten, akoestische vloer met contactgeluid isolerende ondervloer, antislip vloeren, cleanroom uitvoeringen met sanitaire c.q. holle hoekplint uitvoering.

Diverse uitvoeringen van vinyl vloeren

Projectvinyl is in diverse maatvoeringen leverbaar zoals banen, tegels en stroken. Tevens is een uitgebreid scala aan kleuren en printuitvoeringen mogelijk. Bij Van Giersbergen Interieurprojecten vindt u projectvinyl van de marktleidende fabrikanten zoals Amtico, TFD en Forbo.

Projectvinyl

Projectvinyl leggen

Projectvinyl leggen

Het projectvinyl voor uw project kunt u vakkundig laten leggen door de specialisten van Van Giersbergen Interieurprojecten. Zij weten precies waar ze rekening mee moeten houden om de perfecte vloer te leveren. Vinylproducten zijn stijlvol en buitengewoon duurzaam.

Het onderhouden van vinyl vloeren

Het onderhouden en reinigen van uw vinylvloer vraagt om de juiste methode en producten. De vloeren zijn duurzaam, onderhoudsvriendelijk en geschikt voor zeer intensief gebruik. Laat u ook ontzorgen na de installatie van een vinyl vloer en vraag naar ons onderhoudsprogramma op maat.

 Meer informatie? 

Neem contact op →
Scroll naar boven