Home > Werkplaatsvloeren

Werkplaatsvloeren moeten sterk en slijtvast zijn

Werkplaatsvloeren moeten heel wat kunnen verdragen. Ze worden belast met zware materialen, bewegende voertuigen en vloeistoffen als olie en brandstof. Tegelijk moeten werkplaatsvloeren veilig en schoon zijn voor monteurs en bezoekers. Bij Van Giersbergen weten we precies aan welke eigenschappen werkplaatsvloeren moeten voldoen, om aan al die aspecten tegemoet te komen.

Zware machines, grote voertuigen en grove materialen. Werkplaatsvloeren moeten niet alleen het gewicht ervan kunnen dragen, ze moeten ook bestand zijn tegen beschadigingen. U wilt immers niet meteen krassen als er iets versleept wordt. En ook geen putten of gaten als er eens een keer iets misgaat, er bijvoorbeeld een zwaar materiaal per abuis op de grond valt. Een goede werkplaatsvloer is dan ook uitermate slijtvast, bestand tegen alle uitdagingen van de werkplaats.

werkplaatsvloeren bij Van Giersbergen
Neem contact op →

Vloeistofdichtheid is een belangrijke eigenschap van werkplaatsvloeren

Minder zwaar van gewicht, maar minstens zo belastend zijn de vloeistoffen die op de werkplaatsvloer terecht kunnen komen. Olie, brandstof, koelvloeistof, noem maar op. De werkplaatsvloeren van Van Giersbergen zijn tegen al deze vloeistoffen bestand. Ze laten de vloeistoffen niet door, nemen ze niet op en worden er ook niet door aangetast. De vloeistof blijft op het oppervlak liggen en is eenvoudig te verwijderen.

Veiligheid staat in de werkplaats voorop

Verwijder vloeistoffen dus eenvoudig, maar het liefst ook snel, zodat ze geen slipgevaar opleveren voor de aanwezige personen in de werkplaats. Wat dat betreft werken de werkplaatsvloeren van Van Giersbergen hier optimaal aan mee. Dankzij de antislip-eigenschappen is er optimale grip. De vloeren zijn tevens geluiddempend, waardoor het niet alleen veiliger, maar ook prettiger werken is in de werkplaats. En dankzij onze ervaring, ook in de medische sector, voldoen onze vloeren bovendien aan alle eisen voor optimale hygiëne in uw werkplaats.

Werkplaatsvloeren zonder extra werk

In een werkplaats moet gewerkt worden. Aan voertuigen en machines, niet aan de vloer. Daarom zijn de werkplaatsvloeren van Van Giersbergen van alle gemakken voorzien.

 • Snelle plaatsing
  De plaatsing van de werkplaatsvloeren gaat eenvoudig en snel. U bent dus geen of nauwelijks werktijd kwijt en kunt uw klanten gewoon blijven bedienen.
 • Geen voor- of nabehandeling
  De vloer is kant-en-klaar. Er is geen voorbehandeling nodig bij de plaatsing en ook een nabehandeling is niet aan de orde. De werkplaatsvloer kan direct in gebruik genomen worden.
 • Schoonmaken is zo gebeurd
  De werkplaatsvloeren zijn eenvoudig schoon te maken. U kunt reguliere schoonmaakmiddelen toepassen en daarbij zoveel water gebruiken als u wilt. De werkplaatsvloer neemt namelijk geen vocht op. Doordat er geen naden in de vloer zitten en u daardoor snel kunt werken, is het schoonmaken zo gebeurd.

werkplaatsvloeren bij Van Giersbergen
Neem contact op →

 • Makkelijk in onderhoud en reparatie
  De werkplaatsvloeren van Van Giersbergen zijn uitermate sterk en slijtvast, maar mocht er na jaren van intensief gebruik of een calamiteit toch eens onderhoud of een kleine reparatie nodig zijn, dan is die eenvoudig uit te voeren. De werkplaatsvloeren bestaan namelijk uit klikbare tegels die gemakkelijk individueel te vervangen zijn.

Werkplaatsvloeren hebben altijd een professionele uitstraling

Doordat uw werkplaatsvloer altijd onbeschadigd, schoon en strak is, kent uw werkplaats een professionele uitstraling. Fijn voor uw monteurs om in te werken en aantrekkelijk voor uw klanten om te bezoeken.

Contact

Wilt u meer informatie over werkplaatsvloeren in Nederland of over de andere producten en diensten van Van Giersbergen Interieurprojecten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Neem contact op

Scroll naar boven