Home > Vloer Laten Leggen

Vloer laten leggen - Wat zijn de mogelijkheden?

Wilt u een vloer laten leggen in bijvoorbeeld een sporthal, ziekenhuis, school of kantoor? Kies dan voor Van Giersbergen, dé expert op het gebied van onder andere Linoleum - Marmoleum en pvc-vloeren leggen. Wij geven u de voordelen van een vloer laten leggen en zetten de diverse mogelijkheden voor u op een rij. Lees snel verder.

Vloer laten leggen - De voordelen 

Een vloer leggen voor grote (renovatie) projecten is een vak apart. Daarom is het een goed idee om dit uit te besteden. U profiteert van diverse voordelen bij een vloer laten leggen, die allen te maken hebben met kennis en ervaring. 

vloer laten leggen
Neem contact op →

Vakmanschap 

Als u er zeker van wilt zijn dat de vloer vakkundig gelegd wordt, kunt u het beste een vloer laten leggen. Heeft u bijvoorbeeld een ruimte waar zich veel muren, hoogteverschillen en leidingen bevinden, dan is de vloer op maat leggen een grote klus. Een specialist weet hier alles van en houdt rekening met diverse factoren waar u zelf misschien niet meteen aan had gedacht. 

Vloerinspectie 

Voordat wij een vloer komen leggen, doen wij eerst een vloerinspectie. Ook kijken wij of de vloer droog en egaal is en of deze goed is geventileerd. Uiteraard kunnen wij uw vloer egaliseren. De vloer moet namelijk spiegelglad zijn voordat wij een harde vloer zoals linoleum, vinyl of pvc kunnen leggen. Als uw vloer niet glad is, dan blijft elke oneffenheid te zien. 

Vochtmeting 

Wilt u uw vloer laten leggen, dan is ook een vochtmeting van uw vloer noodzakelijk. Bij een vochtmeting gebruiken wij speciale meetapparatuur en stellen zo het vochtpercentage vast van de ondervloer. Afhankelijk van het type ondervloer en de soort vloer die u laat leggen, kijken wij of de ondervloer legrijp is.

vloer laten leggen
Neem contact op →

Vloer laten leggen - Welke soorten zijn er? 

Wilt u een vloer laten leggen in bijvoorbeeld een gymzaal, kantoor, ziekenhuis of horecagelegenheid? Dan bent u bij Van Giersbergen aan het juiste adres. Wij verzorgen al zestig jaar lang vloeren van hoogwaardige kwaliteit. Zo zijn wij gespecialiseerd in:

  • PVC vloeren - Slijtvast, krasvrij en onderhoudsvriendelijk. Lees meer →
  • Vinyl vloeren - Leverbaar in diverse kleuren en maten. Lees meer →
  • Flotex vloeren - Sterk en duurzaam. Lees meer →
  • Rubber vloeren - O.a. met geluidsisolatie en anti-slip. Lees meer →
  • Tapijt vloeren - O.a. bureaustoelbestendig en brandvertragend. Lees meer →
  • Linoleum - Marmoleum vloeren. Lees meer →

Linoleum - Marmoleum vloer laten leggen
Voor een vloer laten leggen in onder andere kantoren, ziekenhuizen en scholen, is een linoleum vloer uitermate geschikt. Linoleum staat ook wel bekend onder de merknaam Marmoleum. Als u kijkt bij onze projecten, dan ziet u dat wij ruime ervaring hebben in Linoleum - Marmoleum vloeren leggen in grote ruimtes. Een Linoleum - Marmoleum vloer kunnen wij leveren met een vochtisolatiesysteem. Ook een zwevende of geluidsisolerende vloer behoort tot de mogelijkheden. En wist u dat wij ook uw vloer kunnen “decoreren”? Met een Aquajet techniek voorzien wij de vloer van uw logo, zodat dit altijd herkenbaar is. Linoleum - Marmoleum wordt onder andere geproduceerd door Tarkett en Forbo Krommeni.

Tarkett
Wilt u een duurzame linoleum vloer laten leggen, dan is Tarkett een goede optie. Door de speciale toplaag zijn deze vloeren gemakkelijk schoon te houden. Daarnaast zorgen zij voor een akoestisch comfort, ideaal voor grote ruimtes zoals school of sportzaal

Forbo Marmoleum
Ook Forbo Marmoleum is duurzaam en geheel CO2 neutraal. U heeft de keuze uit diverse formaten, kleuren en structuren. Bovendien is de levensduur van marmoleum vloerbedekking - als u deze regelmatig reinigt - enkele tientallen jaren. 

Contact met Van Giersbergen 

Wilt u ook een (linoleum) vloer laten leggen of meer informatie over onze andere interieurprojecten en onze 60 jaar ervaring? Neem dan contact op via het contactformulier of bel ons via 036 - 531 57 24.

Neem contact op

Scroll naar boven