Home > Kantoorvloer

Kantoorvloer voor in uw bedrijfspand: ga voor kwaliteit én comfort

Bent u op zoek naar een geschikte kantoorvloer voor in uw bedrijfspand? Van Giersbergen heeft ruim 50 jaar ervaring met interieurprojecten en kan u daarom voorzien van een geschikte mogelijkheid voor in uw gebouw!

Het belang van een zorgvuldig uitgekozen kantoorvloer  

Uw kantoorvloer is vaak het eerste wat nieuwe klanten, relaties of andere bezoekers zien bij het betreden van de ruimte. De uitstraling van de vloer is daarom van groot belang! Dit moet namelijk passend zijn bij de sfeer van het bedrijf en bij hetgeen het bedrijf wil uitstralen. Daarnaast kan de kantoorvloer ook invloed hebben op uw medewerkers. Wanneer de kantoorvloer er netjes uitziet en rust uitstraalt, zorgt dit voor een stukje comfort bij uw medewerkers. Daarnaast heeft een goede kantoorvloer nog meer voordelen, waar we later op terug komen.

Kantoorvloer van Giersbergen 1
Neem contact op

Kantoorvloer: de mogelijkheden

Wanneer we met u in gesprek gaan over een kantoorvloer, is het belangrijk om uw wensen en behoeften te bespreken. Ook is de ruimte erg belangrijk en bepalend voor de juiste advisering. Elk kantoorpand is namelijk anders en heeft een andere sfeer.

Wanneer u kiest voor een nieuwe kantoorvloer, kunt u kiezen uit verschillende materialen:

 • PVC vloer: vloeren van pvc staan bekend als slijtvast, onderhoudsvriendelijk en krasvrij. Een pvc vloer is gemaakt van diverse kunststoffen en is in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar. Denk aan pvc tegels of pvc hout.
 • Linoleum vloerlinoleum is een harde vloerbedekking die veel gebruikt wordt bij scholen, ziekenhuizen en kantoren. Het materiaal staat bekend als zeer kleurvast, duurzaam en sterk. Het is daarom uitermate geschikt voor intensief gebruik!
 • Tapijt: misschien gaat uw voorkeur uit naar een zachte vloerbedekking, in de vorm van tapijt. De tapijten van Van Giersbergen zijn brandvertragend, bureaustoelbestendig en in allerlei vormen toepasbaar.
 • Flotex: het materiaal Flotex wordt vaak voor tapijt aangezien maar is niet helemaal hetzelfde. Flotex bestaat namelijk uit nylon vezels en wordt vaak gebruikt in ruimtes die rust uit moeten stralen en tegelijkertijd ook praktisch moeten zijn. Het wordt daarom ook veel gebruikt in ziekenhuizen. Het materiaal is super sterk en heeft een antislip oppervlak.

Naast de bovengenoemde materialen, zijn er nog meer opties voor uw kantoorvloer. We vertellen u graag welke mogelijkheden er nog meer zijn!

De voordelen van een kantoorvloer door Van Giersbergen

De kantoorvloer bij Van Giersbergen is:

 • Slijtvast
 • Geluiddempend
 • Onderhoudsvriendelijk
 • Zeer veelzijdig
 • Krasbestendig
 • Zwaar belastbaar
 • Naadloos

Kantoorvloer van Giersbergen 2
Neem contact op

Kantoorvloer en meer!

Naast een kantoorvloer biedt Van Giersbergen nog meer mogelijkheden voor de inrichting van uw kantoorruimte. Zo bent u bij Van Giersbergen ook aan het juiste adres voor bijvoorbeeld systeem- of scheidingswanden. Zo kunt u gemakkelijk diverse werkplekken en ruimtes van elkaar scheiden. Maar ook zonwering of projectgordijnen is iets waar we graag het gesprek over aangaan. Afhankelijk van de ligging van uw kantoorpand kan het zo zijn dat uw medewerkers last hebben van het zonnetje dat in het pand schijnt. Automatische zonwering zorgt voor comfort, een aangename temperatuur en geen storend zonlicht in de ruimte. Ook gordijnen kunnen zonwerend werken. Lees meer over de mogelijkheden!

Kantoorvloer door Van Giersbergen

Al 50 jaar lang is Van Giersbergen een betrouwbare partij voor projectstoffering. Door de jarenlange ervaring kunnen we kwaliteit garanderen en werken we samen met allerlei specialisten. Onze kennis van het vakgebied zorgt ervoor dat we u kunnen voorzien van advies op maat, passend bij uw bedrijf! Bent u benieuwd wat we voor uw pand kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via 036 – 531 57 24 of info@giersbergen.nl. We gaan graag met u, op locatie, in gesprek!

Neem contact op

Scroll naar boven