Home > Vloerbedekking Kantoor

Projectstoffering: vloerbedekking kantoor

Heeft uw bedrijf te maken met een verhuizing, renovatie of nieuwbouw? Van Giersbergen Interieurprojekten helpt u bij de complete projectstoffering van de locatie. Wij geven op maat het beste advies; passend bij uw wensen, de werkzaamheden en locaties van de te stofferen ruimtes. Van vloerbedekking kantoor tot harde vloeren met sanitaire afwerking. Er is heel veel mogelijk op het gebied van projectstoffering.

Van Giersbergen Interieurprojekten renoveert en installeert vloerbedekkingen voor allerlei toepassingen en branches. Wij zijn gespecialiseerd in harde vloeren zoals linoleum en PVC. Voor projectstoffering voor uw bedrijf of organisatie bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bieden diverse mogelijkheden voor vloerbedekking kantoor, waaronder tapijttegels.

Projectstoffering 2 Giersbergen
Neem contact op

Projectstoffering

Wij bieden projectstoffering voor diverse toepassingen en voor verschillende branches. Al 60 jaar lang installeren we in eigen beheer vloeren van hoogwaardige kwaliteit. Dagelijks houden wij ons bezig met het vakkundig adviseren, leveren en installeren van projectvloeren door heel Nederland. Wij zijn gespecialiseerd in harde vloeren zoals linoleum en PVC. Ook leveren we vloerbedekking kantoor in vele soorten en uitvoeringen. Met het projectmatig gebruik van tapijt houden we rekening met diverse kwaliteitseisen zoals onder meer de doelmatigheid, de antistatische en de brandvertragende werking.

Voor de totale projectinrichting van uw bedrijfspand zit u bij ons goed. Dat kan bij het verhuizen naar een ander pand, bij nieuwbouw of na renovatie zijn. Per branche of zelfs ruimte kan de ideale vloerbedekking verschillen. Dat is voor ons als projectinrichter geen enkel probleem. In een ziekenhuis hebben verschillende ruimtes bijvoorbeeld al andere vloerbedekking. ESD vloeren hebben de eigenschap om statische ontlading die via de vloer op personen worden overgedragen te voorkomen. Dit is ideaal voor bijvoorbeeld operatiezalen.

Projectstoffering per branche

Van Giersbergen levert ook gecertificeerde harde vloeren met sanitaire afwerking als projectstoffering voor onder andere laboratoria. Voor ruimtes die schoon en hygiënisch moeten zijn, raden we Mipolam vloeren aan. Die zijn waterdicht en kunnen een zware belasting aan. Cleanrooms komen voor in bijvoorbeeld ziekenhuizen, laboratoria en de farmaceutische industrie. Aan de werkomgeving van cleanrooms zijn speciale eisen en voorwaarden verbonden. Wij werken volgens de GMP-eisen voor cleanrooms.

Projectstoffering Giersbergen
Neem contact op

Tapijtreiniging

Bij vloerbedekking kantoor is het onderhoud belangrijk. Professioneel onderhoud bevordert het oppervlak en de prestatie van de vloer effectief. De diepe reiniging van het tapijt van uw bedrijf kunt u ook uitbesteden aan onze specialisten. Ze kunnen u helpen bij het uitvoeren van renovatiewerkzaamheden aan de projectstoffering van uw kantoor.

Van Giersbergen heeft kennis van interieurprojecten bij zowel renovatieprojecten als bij nieuwbouw. Bij het betrekken van een nieuw of gerenoveerd bedrijfspand komt veel kijken. Wij kunnen als ervaren projectinrichter de complete projectstoffering op ons nemen. Wij kijken naar de wensen van uw bedrijf of organisatie, adviseren in materiaalkeuze, leveren maatwerk en bieden een compleet serviceprogramma.

Wilt u meer weten over vloerbedekking kantoor? Neem dan vrijblijvend contact op met Van Giersbergen Interieurprojekten. Wij voorzien al meer dan 60 jaar vele bedrijven en organisaties van complete interieurprojecten, waarvan projectstoffering een belangrijk onderdeel van is. Onze interieurprojecten kenmerken zich door de hoge kwaliteit, materiaalkeuze en duurzaamheid. Naast projectstoffering is Van Giersbergen ook gespecialiseerd in onder meer cleanroom inrichting en systeemwanden.

Neem contact op

Scroll naar boven